Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023. Faimosul i-a adresat cuvinte dure și gesturi obscene: „Ești leșinat! Nu te pune cap în cap cu mine”

.

Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu i-a adresat cuvinte dure și gesturi obscene lui Robert. Ultima ediție a a emisiunii a fost plină de emoții, având în vedere că cele două triburi au fost nevoite să dea tot ce au mai bun pentru a-și asigura locul în competiție. Aseară, a avut loc prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, ceea ce a generat mari tensiuni în rândul concurenților. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a intrat într-o discuție aprinsă cu unul dintre Războinici, l-a provocat și a făcut un gest obscen la adresa acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023. Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai noi membri din echipa Faimoșilor. Concurentul este de profesie luptător MMA și a intrat în competiția din Republica Dominicană pentru a-și depăși limitele. În ediția de seara trecută, sportivul s-a dezlănțuit la adresa lui Robert Moscalu, imediat după terminarea cursei. După ce și-a învins adversarii, fiul lui Cătălin Zmărăndescu l-a luat în vizor pe Războinic și a avut un comportament care a lăsat de dorit.


Sportivul a completat echipa Faimoșilor recent, împreună cu Crina Abrudan, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1. Abia intrat în competiție, tânărul a intrat deja într-un conflict cu unul dintre membrii echipei albastre și a reacționat impulsiv.

Citește și: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor


Citește și: Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel: „Cel mai frumos cadou'

Citește și: ‘Condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite. A venit special pentru mine’. Cum o protejează Anghel Damian pe Theo Rose, la filmările pentru ‘Clanul’, în perioada sarcinii

Citește și: „E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent…'. Cum se înțelege Alexandra Dinu cu fiul ei, Mario Mutu

Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023


În ediția anterioară a emisiunii, luptătorul MMA și Ada au făcut echipă și au luptat împotriva lui Robert și a Andreei. Faimoșii au reușit să-i învingă pe cei doi, după ce au doborât o găleată cu vopsea, scorul fiind de 7-3. Imediat după ce a obținut victoria, Mihai Zmărăndescu a avut o reacție neașteptată la adresa adversarului său, Robert. Tănărul i-a adresa cuvinte dure și chiar i-a arătat gesturi obsecene, totul petrecându-se în fața celorlalți concurenți și a camerelor de filmat.


„Hai mă că ești tare doar pe bancă! Ești tare și aici? Nu te pune cap în cap cu mine acum! Ești tare aici, ah? Am ceva în ochi? (n.r îi arăta un semn obscen). Ești leșinat! Te-am luat pierdut din lateral’, a spus Mihai Zmărăndescu, în timp ce mergea amenințător spre colegul său.

Cu toate acestea, Ada și fiul lui Cătălin Zmărăndescu au fost lăudați de Faimoși pentru victoria obținută: „Cine-i tancul? Avem un nou tanc! Sunteți top’.


Cum a reacționat Războinicul

După ce i s-au adresat cuvinte dure și gesturi obscene, Robert Moscalu s-a arătat deranjat de atitudinea lui Mihai Zmărăndescu, lucru pe care l-a transmis și colegilor săi. Acesta a preferat să rămână rezervat și nu a reacționat în niciun fel. În schimb, Războinicul a fot acuzat de Kamara că, la rândul lui, i-ar fi arătat un semn obscen adversarului său, la Survivor 2023.

„Da, mă, am intrat în nisip și când intri în nisip, nu ai cum să… Da, mi-a arătat… Nu e deloc ok’, a spus Războnicul.


„Ai arătat și tu, Robert, pe la spate. Am văzut, Tu ai arătat primul’, a spus Kamara.

„El e sportiv, eu sunt barman, adică despre ce vorbim?’, a încheiat Robert.

Sursa foto: Facebook