Mihai Trăistariu refuză să mai participe la Eurovision, la 16 ani de la succesul Tornero: "Am primit 40 de melodii, dar..."

.

După 16 ani de încercări nereușite de a repeta succesul de la Eurovision 2006, când a dat lovitura cu piesa Tornero, Mihai Trăistariu ia o pauză. Nici anul acesta nu a fost la preselecții și e decis ca nici anul viitor să nu-și mai încerce norocul la Eurovision. Mihai Trăistariu recunoaște că a primit, totuși, 40 de piese cu care să se înscrie la Eurovision, dar a zis pas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În 2006, Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 4 la Eurovision, cu piesa Tornero, iar de atunci a participat în zadar la competiție, fără a se mai apropia de o astfel de performanță. 16 ani mai târziu, cântărețul consideră că a venit vremea să ia o pauză și până când nu găsește piesa care să-l mulțumească 100% nu va mai pierde timpul la Eurovision.

De ce nu mai participă Mihai Trăistariu la Eurovision


Televiziunea publică a anunțat recent încheierea fazei preselecției melodiilor pentru Eurovision 2023. Niciun nume sonor al muzicii românești nu se află pe acea listă cu cele 12 piese câștigătoare, dintr-un total de 84.

Mihai Trăistariu a fost nemulțumit de piesele care i-au oferite pentru actuala ediție a Eurovision și a decis să nu mai participe: „Nu m-am înscris nici anul acesta la preselecție.

Am primit circa 40 de melodii, dar niciuna nu a fost pe gustul meu! Am considerat că nu sunt atât de puternice încât să reușesc să-mi depășesc vechea performanță, rezultatul din 2006′, a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact.ro.


Mihai Trăistariu visează la Trofeul Eurovision, dar așteaptă piesa potrivită: „Am rămas în contact cu compozitorii români și străini. Din partea acestora am primit circa 40 de melodii. Însă niciuna nu mi s-a părut ieșită din comun.

Nu au fost cine știe ce! Pe de altă parte, poate am neglijat și eu să mă concentrez pe povestea asta, poate să-mi fi compus singur ceva mai aparte. Nu am avut o melodie ca lumea, nici măcar una! Nu a fost să fie nici anul acesta. Acum, vreau, nu vreau, mai stau un an și mă odihnesc!’, a mai spus Trăistariu.


Citește și: Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea:’După atâția ani, am aflat de ce leșin’

Citește și: Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani:„Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit:Indiferent unde mă duc… / EXCLUSIV

Mihai Trăistariu va cânta de Revelion în Bulgaria

La trecerea din 2022 în 2023, Mihai Trăistariu nu va concerta în România, ci în stațiune bulgărească Albena. Majoritatea oamenilor care vor lua parte la petrecerea dintre ani va fi formată din români, locația fiind una foarte des frecventată de conaționali.


„Am bătut palma cu mai multe resorturi din stațiunea Albena. E vorba despre asemenea trei resorturi care au avut ideea de a organiza un Revelion mai special pentru români. Cum ideea lor a avut succes, s-au gândit apoi la niște showuri mai aparte și așa au ajuns și la mine’, a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru aceeași sursă.


Fiecare dintre cele trei resorturi în care va cânta îi va oferi câte 2.000 de euro, ceea ce înseamnă că, după noaptea de Revelion, Mihai Trăstariu se va întoarce acasă cu 6.000 de euro în buzunare.