Mihai Trăistariu are probleme după creșterea facturilor. Ce sume uriașe are de plătit: „Sunt 36 de facturi pe lună”

.

Mihai Trăistariu are probleme după creșterea facturilor. Mihai Trăistariu are probleme din cauza facturilor pe care trebuie să le achite în fiecare lună. Cântărețul a explicat de ce situația lui este ceva mai complicată. Acesta a menționat că are mai multe facturi de plătit, după ce a făcut o afacere, care la momentul respectiv părea benefică. Trăistariu nu regretă decizia sa, însă întreținerea acestui business îi dă bătăi de cap. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Mihai Trăistariu are probleme după creșterea facturilor. Mihai Trăistariu are probleme în ceea ce privește plata facturilor, dovadă că nici măcar vedetele nu sunt scutite de astfel de situații. Artistul are un spirit antreprenorial dezvoltat, și în urmă cu doi ani a decis să activeze în domeniul imobiliarelor. Gestionarea unui astfel de business nu e deloc ușoară și, recent, a dat de greu în ceea ce privește întreținerea imobilelor.

Mihai Trăistariu are probleme după creșterea facturilor


Mihai Trăistariu trece printr-o perioadă ceva mai delictă, financiar vorbind, după ce prețul la energie a explodat, din cauza crizei economice. Deși este o vedetă arhicunoscută, nici el nu este scutit de stresul facturilor, care cresc simțitor, de la lună la lună. Situația se complică, din moment ce cântărețul are și o afacere cu imobiliare și o mică echipă de angajați.

Am 7 apartamente și am la toate gazul, lumina, internetul, cablul, apa, gunoiu, întreținerea. Mai am și o școală de muzică unde, la fel, îmi vin facturi pentru gaz, internet, apă, tot așa, gunoiul. De aici pleacă toate facturile mele, de la proprietățile mele. Și mai am și contribuțiile pentru că mai am patru salariați și atunci trebuie să le plătesc pensii, CAS, CASS, și toată ziua stau la cozi să plătesc tot ce trebuie sau mai fac plăti online, dar mai stau și la coadă. Și sunt în total 36 de facturi pe lună!', a declaratMihai Trăistariu, pentru Click!


Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:’Nu am niciun motiv să mă plâng’


Citește și: Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme’

Citește și: Toni Collette și Dave Galafassi divorțează, după sărutul de pe plajă! Erau căsătoriți de 20 de ani:’Ne despărțim cu respect’

Citește și: Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce artistul a murit:’Să încerc să…’


Cum a intrat Mihai Trăistariu în domeniul imobiliarelor

Mihai Trăistariu a relatat și momentul în care s-a lansat în domeniul imobiliarelor. Vedeta a schimbat un teren pe care îl deținea pe litoral, pentru șapte apartamente. Business-ul cu imobiliare nu este singura responsabilitate a lui Trăistariu. Acesta mai are și o școală de mzuică, unde treubuie să plătească impozit pentru o clădire cu 15 încăperi.

„Începând cu anul 2020, am schimbat un teren pe care îl aveam la malul mării cu 7 apartamente. Din acea clipă, toate facturile mele au crescut brusc, sunt facturi la curent, apă, gaz, întreținere, internet cu cablu, lună de lună trebuie întreținute toate aceste apartamente.


Și la școala de muzică pe care o am din 2014, iar din 2019 mi-am cumpărat un sediu pentru ea și am 15 încăperi acolo, este consum mare și acolo, consum mare, impozitele pe clădire care ajung la o sută de milioane, mai am și mașina care consumă și ea. Mai în glumă, mai în serios, am un kilometru de facturi, 36 de facturi lunar, le-am și numărat', a mai povestit Trăistariu, pentru sursa citată anterior.

FOTO: Facebook/Instagram