Mihai Petre, din nou la PRO TV, după ce a fost dat afară din juriul Românii au Talent. Ce propunere i-a făcut lui Cătălin Măruță

 Laciu Andreea
.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au fost invitați la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aici, fostul jurat de la Românii au Talent, a fost supus unui test de cuplu. Printre alte discuții însă, coregraful a adus în discuție și o propunere pe care le-a făcut-o lui Cătălin Măruță și soției acestuia, Andra.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pentru că nu a putut să stea departe de ceea ce înseamnă televiziune, Mihai Petre s-a reorientat rapid, după ce a fost înlocuit în juriul Românii au Talent, iar în locul lui a venit Alexandra Dinu. În prezent, Mihai are o emisiune proprie, pe care a lansat-o online, pe contul lui de Youtube.

Aceasta se numește Mihai Petre Show, un format de talk-show online, cu invitați din diverse domenii, îndrăgiți de publicul din România și nu numai. Cătălin Măruță și Andra au fost invitați acum de către fostul coleg al cântăreței să apară în această emisiune, pe Youtube. Cei doi au acceptat imediat propunerea.

mihai petre cătălin măruțămihai petre cătălin măruță

Mihai Petre, propunere pentru Cătălin Măruță, la PRO TV

Primul invitat al lui Mihai Petre a fost tot o personalitate din echipa PRO TV: Andreea Esca. De data aceasta însă, fostul jurat Românii au Talent își dorește să realizeze un interviu cu un cuplu: Cătălin Măruță și Andra.

„Am început, în sfârșit, un podcast. De când mă chinui…Voiam să fac proiectul ăsta personal care să rezoneze cu mine. E atât de dificil să-l produci. Primul podcast e cu Andreea Esca. Cătălin, acum mă gândesc că tu ai fi un invitat perfect. Ai avea multe de servit publicului și chiar te invit cu mare plăcere.

Dacă poți, pentru că eu nu am mai văzut-o în ultima vreme, să îi spui Andrei să fiți prima pereche care să vină la podcast-ul meu. Sunteți doi părinți cu mare experiență și sunteți potriviți pentru show-ul meu. Ar fi genial să facem primul podcast pe perechi, dar îl facem, vă invit cu drag', a declarat Mihai Petre la Pro TV.

Citește și: Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la Românii au Talent

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută

Citește și: De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au talent

Ce a anunțat Mihai Petre, după ce a fost eliminat din juriul Românii au Talent

Decizia șefilor din trust a venit ca o surpriză. Cu doar două săptămâni înainte să se facă anunțul oficial, Mihai Petre promova deja noul sezon al emisiunii.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare.

Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu’, a povestit Mihai Petre, la acel moment.

Mihai Petre are propria emisiune

Chiar dacă a fost luat și el prin surprindere de schimbarea apărută brusc în viața lui profesională, dansatorul s-a reorientat rapid. Fanii lui s-au bucurat enorm atunci când și-a lansat proiectul online.

„De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanti, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!', anunța el pe Instagram, înainte de lansare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton