Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio, în urmă cu 18 ani: „Băiatul ăsta trebuie...”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio. Cei doi realizatori de programe radio se cunosc de aprope 20 de ani și sunt legați de o strânsă prietenie. Recent, Mihai Morar a vorbit despre începuturile carierei sale, dar și despre colaborarea cu colegul lui de breaslă. Acesta susține că a a avut un rol decisiv în parcursul profesional al lui Daniel Buzdugan, absolvent al Facultății de Teatru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar și Daniel Buzdugan reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri de prezentatori din lumea radioului. Cei doi se cunosc de aproximativ 18 ani și spun că între ei nu a existat niciodată loc de reproșuri, oferindu-și libertatea de a se dezvolta atât împreună, cât și individual. Colaborarea acestora a început în anul 2004, atunci când au prezentat „Dimineața DeMentă' de la Radio 21. Patru ani mai târziu, aceștia au decis să plece la Radio Zu. Mulți fani ai acestora s-au întrebat cum a început colaborarea dintre ei, iar Mihai Morar a oferit recent răspunsul.

bu-9bu-9

Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio. Într-un interviu mai vechi, Daniel Buzdugan spunea că relația cu colegul lui de breaslă nu a fost lipsită de orgolii și momente tensionate, însă și-au dat seama că echipa pe care o formează contează cel mai mult și este de neînlocuit.

Citește și: Mihai Morar, la un pas să fie surprins de avalanșa care a îngropat cabana Capra: „Atât de sensibilă e linia dintre liniștea sfântă și urletul fricii”. Ce mesaj i-a transmis lui Raed Arafat

Citește și: 'În momentul acela, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat'. Mihai Morar, despre operația suferită de fiica lui

Citește și: Rebel Wilson și iubita ei, Ramona Agruma, s-au logodit, la Disneyland: „Am spus DA”

Citește și: Alte două cutremure puternice au lovit Turcia și Siria. 6 oameni au murit, iar 300 au fost răniți

Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio

Atunci când Daniel Buzdugan se afla la începutul carierei, Mihai Morar i-a fost mentor și l-a ajutat să se angajeze la un post din Iași. La acea vreme, realizatorul de programe radio nu avea suficiente cunoștințe tehnice, însă colegul său de breaslă i-a remarcat imediat talentul în fața microfonului și l-a recomandat superiorilor săi.

„Daniel trebuia să se angajeze la Iași, să-i facă și oamenii carte de muncă, era colaborator și eu trebuia cumva să fiu un fel de profesor al lui, să-l învăț să fie inginer de sunet, să facă reclame ca să îi dea o încadrare acolo, la radio.

„Ok, știi programele alea? Soft-urile alea?'/ „Nu, eu nu am calculator acasă. Am absolvit Teatrul'/ „Ok, ce le zic eu ăstora? Cum te angajează?' / „Păi lasă-mă, dă-mi drumul la microfon'.

Și intră Daniel în cabina de voce și a început să vorbească ca toate alea, ca babele, ca fotbaliștii, ca Dem Rădulescu. Le-am spus: băiatul ăsta trebuie angajat neapărat! E cel mai prost tehnic pe care l-am văzut în radio, dar e cel mai bun talent de radio. Și au mai trecut vreo 2-3 ani până când am ajuns să facem emisiune împreună', a spus Mihai Morar, potrivit playtech.ro.

„L-au angajat'

În cele din urmă, Daniel Buzdugan a fost angajat la postul de radio din Iași. Câțiva ani buni, acesta a fost contabil și a absolvit Facultatea de Teatru.

„L-au angajat, ce să facă? Nu știu, cred că aducea pe cineva de acasă, chema un copil din fața blocului să îi facă spoturile, că el trebuia să facă la radio Contact în Iași spoturi audio, cum făceam și eu la București', ne-a spus Mihai.

Cum s-au cunoscut cei doi

Mihai Morar și Daniel Buzdugan se cunoșteau dinainte de a lucra în același studio de radio. Deși nu se văzuseră niciodată, aceștia erau angajați la Radio Contact, numai că unul dintre aceștia se afla în București, iar celălalt în Iași.

„Ne cunoșteam înainte să începem matinalul împreună, asta s-a întâmplat acum 18 ani. Ne știam înainte, pentru că eu lucram la un radio în București, la Radio Contact, Dumnezeu să-l odihnească și să îl pomenească, pentru că de acolo am plecat foarte mulți și radioul de astăzi se bazează pe talentele de la Radio Contact. Daniel lucra la Radio Contact în Iași și începuse să facă farse, eu le difuzam dimineața în emisiunea mea de la Radio Contact, dar nu ne știam vizual', ne-a povestit Morar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton