Mihai Morar, despre propunerile de a reveni în televiziune: “Nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul” / VIDEO EXCLUSIV

.

Mihai Morar își împarte timpul între jobul de la radio Zu, pe care îl face cu plăcere alături de colegul și totodată prietenul lui, Daniel Buzdugan, podcast -ul care s-a remarcat pe piață încă de la lansare, evenimentele la care este solicitat fie ca prezentator, fie ca invitat și familie, rolul de tată fiind cel mai solicitant, dar și cel mai plăcut. Deși nu mai are propria emisiune pe micul ecran, Mihai Morar nu duce lipsă de oferte.


CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai, îți lipsește televiziunea?

Nu, așa cum radio nu e doar radio, nici televiziunea nu mai e doar pe televizor. Televiziunea e și online, e și aici, iar podcastul cumva este cea mai bună dovadă că nu mai există media clasică, că podcastul este și interviu de presă scrisă, e și radio – audio și este și televiziune – vizual.

Mihai Morar, despre revenirea în televiziune: „Trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă o experiență mai mare'


Ai primit propuneri de a reveni pe micul ecran?

Pentru proiecte speciale, pentru că eu nu sunt nici genul de vedetă tipică pentru reality show având un job zi de zi la radio, nu pot să plec.

Dar ai primit propuneri să pleci, de exemplu, în Asia Express? Sau la Survivor?

Am avut, nu în Asia neapărat. La Survivor nu, n-am primit. E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine, pentru că știe că în primul rând am trei copii acasă, am 5 emisiuni de dimineață de făcut de luni până vineri la radio și toată lumea știe, după 18 ani de matinal împreună cu Buzdugan, că nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul. Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o.


Citește și: Mihai Morar și soția lui, Gabriela, aniversează 16 ani de căsătorie: „Dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte mult…'


Citește și: Cum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Dacă mai facem un copil, îi…’ / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică: Cred că merit asta’ / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV’ / EXCLUSIV

Mihai Morar: „Când sunt mai obosit, atunci iese matinalul mai bine'


Ești un tip credincios. Așa ai fost dintotdeauna?

Dacă a învăța de la bunicii tăi Înger, îngerașul meu’ și ritualul acesta de rugăciune înseamnă a fi credincios, da, și a ține cont de principiile creștine. Dar pe cât de credincios sunt, pe atât de păcătos sunt.

Ce păcate are Mihai Morar?

Nu suntem la spovedanie aici, dar sunt păcatele alea pe care le are toată lumea care e credincioasă. Știi cum e, asta mi-a spus un călugăr din Athos, cu cât te apropii de adevăr, cu atât te simți mai păcătos, te vezi mai plin de păcat.


În anii aceștia de radio, ai simțit oboseală, când auzi dimineața alarma ca să te trezești?

Da, normal că simt oboseala, că doar sunt om, nu sunt roboțel. Culmea, în diminețile alea când sunt mai obosit, atunci iese matinalul mai bine. Deci oboseala nu are legătură cu performanța neapărat, are legătură mai mult cu starea mea mentală. Nasol e când ești obosit și ieși din matinal și nu mai ai chef să faci nimic toată ziua, pentru că în radio intri într-o stare din asta de flux, când – o să zic cuvinte mari – nu îți mai aparții neapărat.


Mihai Morar este matinal și în vacanțe

La ce oră începe ziua ta de muncă?

Eu nu simt că muncesc, doar când sunt obosit simt că fac muncă, dar altfel nu am conștiința asta a jobului.

La ora 4.00 te trezești în timpul săptămânii? Dar în weekend tot așa de matinal ești?


Mă trezesc la 4.30 -5.00, depinde când mă culc. În general, dacă nu îmi pun ceasul și sunt odihnit și dorm la ora rezonabilă, adica 10.00-11.00 seara, la 6.00 mă trezesc fără ceas. Așa mi se întâmplă în vacanță, de exemplu. În vacanță dacă apuc să mă odihnesc 3-4 zile după ce intru în concediu, mă trezesc fără ceas la 6.00 dimineața.
  Foto: Facebook

  Video: Ada Cheroiu