Mihai Mitoșeru s-a afișat pentru prima oară cu o femeie, după divorțul de Noemi. Blonda seamănă cu fosta soție

 Dumba Gabriela
.

În mod clar, lui Mihai Mitoșeru îi plac blondele! După divorțul de Noemi, din vara lui 2019, vedeta TV a avut o relație de scurtă durată cu o blondă pe nume Denisa, iar acum s-a afișat cu o altă tânără – ați ghicit!- blondă, care îi seamănă leit fostei soții!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a divorțat de Noemi, după 14 ani de relație, spre dezamăgirea mamei sale, Mihai Mitoșeru și-a mai încercat norocul în dragoste, dar fără succes. Se pare că acum iubește din nou și își asumă relația cu o tânără, tot blondă ca și ultimele femei din viața lui, și care îi seamănă leit lui Noemi.

img-3img-3

Prezentatorul în vârstă de 46 de ani a postat de curând pe reţelele sociale o poză în care apare alături de o blondă, căreia nu i-a dezvăluit identitatea deocamdată.

Tentativele de a-și reface viața au fost puse pe locul doi de Mihai Mitoșeru, odată ce au apărut problemele de sănătate ale mamei sale, care a fost operată de urgență pe creier. Dar iată că prezentatorul TV se simte mai relaxat în această perioadă și este dispus să-și îndrepte atenția și spre viața lui amoroasă.

Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru, după ce a fost operată de urgență: ‘A durat mult’

Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…'

Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…'

De ce au divorțat Noemi și Mihai Mitoșeru

Noemi și Mihai Mitoșeru s-au separat în termeni amiabili, la notar, în vara lui 2019, și au rămas în relații bune. Cu toate astea, el a suferit enorm, iar mama lui și mai și.

Vina este împărțită, a declarat Mitoșeru, cel care a și vorbit despre divorț, în timp ce partenera a preferat să mențină discreția. Motivul vehiculat ar fi refuzul lui Noemi de a face un copil, deși Mihai își dorește foarte mult să devină tată.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!', au fost primele declarații ale actorului după ce a anunțat separarea.

Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi

Chiar dacă nu mai sunt împreună din anul 2019, atunci când au divorțat, Noemi și Mihai Mitoșeru continuă să fie alături unul lângă celălalt necondiționat.

„Sunt supărat pe mine că sunt singur. Și sunt singur pentru că eu am greșit față de soția mea. De doi ani de zile, ea mi-a zis că nu mai are încredere în mine. După 14 ani de zile, acum ea a fost lângă mine. Și-a anulat o cursă ca să fie lângă mine. A stat cu mine la operație, a dormit la mine două seri.

Sunt singur pentru că am divorțat și că am greșit. Eu nu am lăsat doi ani de zile nici o femeie să se apropie de mine pentru că am sperat că Noemi își revine și mă iartă. Dar ea s-a schimbat. Mi-ar fi convenit acum să nu fiu singur. Tot timpul am avut impresia că ea a fost de vină că am divorțat. Și eu am fost cel care a greșit’, a mărturisit Mihai în emisiunea lui Teo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton