Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi după 13 ani de relație. Primele declarații

.

Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi. Prezentatorul a făcut primele declarații despre despărțirea de soție. Plănuiau să facă cununia religioasă, dar acum vor semna actele de divorț. 

Mihai Mitoșeru a decis să divorțeze de femeia care i-a fost alături timp de 13 ani. O iau pe drumuri separate la 4 ani de când au făcut cununia civilă. Prezentatorul a scris un mesaj emoționant.


„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!', a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.


Fanii imediat ce au văzut postarea acestuia, au reacționat.

„Eu cred ca e vorba despre ce simte fiecare… din pozele ei, privirea ei în anumite poze spune altceva fata de oamenii ce ii sunt alaturi. Parere personala.
Scuze, Noemi!
Important sa va respectați, indiferent de deciziile voastre.'

Drama lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut iubita într-un accident

În anii 2000, Mihai Mitoșeru a trecut printr-un moment teribil. Și-a pierdut iubita într-un accident. Mihai Mitoşeru avea o relaţie frumoasă cu Cristina, o tânără care îi furase inima şi alături de care avea planuri măreţe. Într-o zi de vară, în urmă cu 19 ani, în timp ce se aflau împreună în maşină, Mihai Mitoşeru a făcut accident, iar Cristina, femeia pe care o iubea, a murit, scrie Spynews.


„Pentru noi a fost o perioadă foarte grea. Trebuia să-l păzim 24 din 24 la spital. A fost acuzat că din cauza lui s-a întâmplat. Nu a fost voința lui să se întâmple acel accident. El era într-o stare fizică și psihică precară. A trebuit să învețe să trăiască fără Cristina', a povestit Oana Roman.


Oana Roman: „Ea a ales să plece de acasă!'

Una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Mitoșeru a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația celor doi și susține că fostul prezentator TV chiar a făcut tot ce îi stă în putință ca mariajul lui să funcționeze: „Ea este cea care a spus că vrea o pauză și s-a mutat la mama ei. Eu pot să spun că Mihai i-a oferit o viață foarte frumoasă și chiar a acceptat și ideea de a-și pune silicoane. Dar se pare că ea nu își dorea un copil, sau nu acum. El, în schimb, are 44 de ani, are alte priorități, chiar își dorea o familie. Astăzi merg cu el la Romică Țociu, la botezul nepoțeului său. De altfel Romică este cel care l-a nășit pe Mitoșeru', a declarat Oana Roman, pentru VIVA!


 

Foto: Facebook