Mihai Leu, imaginea unui ceas elveţian de lux

.

Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist al României, a devenit și primul mare sportiv din țara noastră care este imaginea unui celebru brand de ceasuri elvețiene.


 

Legenda vie a boxului românesc a semnat zilele trecute un contract de câteva zeci de mii euro cu omul de afaceri Arie David, diamantar de profesie și proprietar al unei galerii de bijuterii cu diamante în centrul Bucureștiului. În urma acestei înțelegeri, Mihai Leu a intrat în posesia unui ceas Eberhard, automatic, model Chrono 4 Grande Taille. Luxosul accesoriu este confectionat din aur roz de 18 carate, are curea din piele de aligator, având o valoare de 13.340 euro.

 

„Pot spune că în ultimii ani am devenit un mare fan al acestui brand elvețian de ceasuri care datează încă din anul 1887. Mereu am admirat mecanismul lor perfect și designul desăvârșit. Anul trecut, în Statele Unite ale Americii, am avut ocazia să mă revăd cu o mare personalitate din boxul mondial ce purta cu mândrie un astfel de ceas. Pe scurt, sunt foarte bucuros să reprezint în România acest extraordinar brand elvețian de ceasuri', a arătat zâmbind Mihai Leu.