Mihai Gruia Sandu, alias Arlechino, a suferit timp de 7 ani din cauza divorțului: "De supărare nu am mai jucat pe scenă"

.

Mihai Gruia Sandu, cel cunoscut drept Arlechino de la TVR 1, a suferit nu mai puțin de șapte ani după divorț. Actorul spune că a avut suficiente necazuri cu fosta soție și acum se teme să se mai căsătorească. Deși și-a refăcut viața, Mihai Gruia Sandu – Arlechino- nu mai are de când să se însoare vreodată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Mihai Gruia Sandu, simpaticul clovn Arlechino care a adus multe zâmbete pe feţele copiilor în emisiunile de la TVR 1, este profesor la Institutul de Teatru și a revenit pe scenă după o perioadă destul de lungă.

Divorțul l-a ținut departe de scenă pe Mihai Gruia Sandu – Arlechino

Pe 23 mai, Mihai Gruia Sandu – Arlechino a jucat în comedia TOC TOC la Centrul Cultural Reduta din Brașov, ocazie cu care am aflat că, după divorțul de Oana Bojescu, în 2008, nu a mai putut urca pe scenă timp de 7 ani. Spune că nu a mai avut starea necesară de a juca, ani buni după despărțirea de cea care i-a fost soție.


‘Mi-am refăcut viața sentimentală, dar nu m-am recăsătorit și nici nu o să mai fac acest pas. Necazurile din trecut cu fosta soție au fost de ajuns…

De supărare nu am mai jucat pe scenă timp de 7 ani. Pentru că trebuie să ai o stare anume, să poți juca. Nu te prezinți așa în fața publicului.

Copiii au crescut, țin legătura cu ei, însă fata a plecat în Anglia. Momentan nu pot să plec să o văd. Aceasta a fost durerea mea cea mare, că nu mi-am putut vedea copiii’, a declarat, pentru FANATIK, Mihai Gruia Sandu.


Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului: „A fost povară nemeritată’

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Mihai Gruia Sandu – Arlechino a divorțat cu scandal de Oana Bojescu

Arlechino’ Mihai Gruia Sandu a avut numeroase probleme cu fosta lui soție, Oana Bojescu, din anul 2008, de când au divorțat.

Actorul are doi copii cu fosta lui soție, un băiat și o fată, Domnica și Theodor. Cei doi au dus un adevărat război în instanță pentru pensia alimentară și, mult timp, actorul nu a putut să-și vadă copiii.


În 2012, Oana Bojescu a depus două cereri de executare silită pentru a recupera importante sume de bani de la actor. Mihai Gruia Sandu spune că marea lui durere a fost că nu și-a putut vedea cei doi copii.

Acum, aceștia au crescut și ține legătura cu ei, iar relația lor s-a îmbunătățit. Eșecul primei căsnicii l-a determinat pe actor să nu-și mai dorească să se căsătorească.


Cu ce se ocupă acum Mihai Gruia Sandu – Arlechino

Arlechino’ Mihai Gruia Sand este profesor la Institutul de Teatru din București. Predă un modul la master, pentru studenții care doresc să devină actori.

‘A fost foarte greu. Cel mai mult mi-a lipsit scena și interacțiunea aceasta cu oamenii. La un moment dat am ținut cursurile online, din cauza restricțiilor. Sunt profesor la teatru, predau module pentru studenții de la master și am revenit pe scenă.

Continui să joc în comedia TOC TOC. Prinde la public, spectacolul merge foarte bine. Mai este o distribuție, din care fac parte și Andrei Duban și Anca Țurcașiu’, a mai declarat actorul, care a apărut și în serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, de la Antena 1.