Mihai Ghiță a dezvăluit dramele Anei Morodan: „Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei. Că a fost abandonată?”

.

Săptămâna trecută, Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. „Contesa Digitală', așa cum este cunoscută în mediul online, și-a asumat vina, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, și i-a îndemnat pe tinerii din România să nu procedeze similar. Mai multe persoane publice au comentat evenimentele recente, între care și Mihai Ghiță, care a dezvăluit dramele trăite de Ana Morodan. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cazul Anei Morodan a fost amplu dezbătut în spațiul public. În urmă cu aproximativ o săptămână, „Contesa Digitală’ a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și fără permis, așa că a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. La scurt timp, aceasta a publicat un mesaj prin care și-a recunoscut greșeala, însă reacțiile internauților au fost împărțite. În timp ce unii au empatizat cu Ana Morodan, alții au fost de părere că a dat dovadă de neglijență și au criticat-o aspru.


Printre persoanele care au comentat public cazul Anei Morodan se numără Adriana Bahmuțeanu, Elena Gheorghe, Maurice Munteanu, Dan Negru sau Teo Trandafir. La rândul lui, Mihai Ghiță, moderatorul show-ului „În Oglindă’ a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre creatoarea de conținut, susținând că și-ar dori s-o invite în emisiune pentru a-i asculta povestea de viață.


Citește și: Cum comentează Teo Trandafir cazul Anei Morodan: „Este legal să iei substanțe și să urci la volan? Să fim obiectivi…’

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Din ce își câștigă banii „Contesa Digitală’

Citește și: Cine e Andreea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Este studentă la Medicină Dentară

Citește și: Deea Maxer, mesaj controversat, după divorțul de Dinu Maxer: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă…’


Prin ce drame a trecut Ana Morodan

Recent, Mihai Ghiță a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre dramele care i-au marcat viața Anei Morodan. Potrivit prezentatorului TV, „Contesa Digitală’ a fost abandonată la vârsta de 14 ani, iar mama acesteia s-a stins din viață sub ochii ei, după o nemiloasă luptă cu cancerul.

„Uite, de exemplu acum că stăm amândoi pe canapeaua asta, este judecată Ana Morodan. Dar nimeni nu se întreabă ce se întâmplă cu Ana Morodan. Eu mi-aș dori să o am pe Ana Morodan pe canapea să văd ce s-a întâmplat cu adevărat în viața Anei Morodan. Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Știe cineva că a fost abandonată la 14 ani? Nu… Asta înseamnă pentru mine „In oglindă’, să nu mai judec oamenii și să îi chem, să îi ascultăm înainte să îi judecăm’, a susținut Mihai Ghiță, potrivit unica.ro.


„Mama a fost diagnosticată cu cancer la 7 organe’

În urmă cu doi ani, Ana Morodan a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’. Acolo, creatoarea de conținut și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul când și-a pierdut mama, răpusă de cancer.


„Mama a fost diagnosticată cu cancer la 7 organe. În ultima săptămână nu mai mânca decât înghețată. Și s-a dus splendid, exact fiind maică-mea, splendid.

A spus, tot așa, cuvinte puține, care sunt esențiale pentru viața mea sau pentru mine și s-a dus. M-am bucurat, sincer, nu mai puteam să o văd așa. Nu era viață ce trăia, nu mai era viață!

Mi-a spus chiar înainte să se ducă de tot, cu două minute înainte… Mi-a zis: Ana, să fii bună că viața e grea! Să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui', a spus Ana Morodan.

Sursa foto: Facebook