Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu: „Cred că...”

.

Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Se pare că Mihai Găinușă nu este dispus să se împace cu Șerban Huidu. Cei doi s-au aflat ani de zile la pupitrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor', însă un conflict i-a făcut să întrerupă colaborarea profesională și să renunțe la prietenia dintre ei. Într-un interviu recent, prezentatorul emisiunii de satiră „Râsu-Plânsu' a vorbit despre dedesubturile carierei sale, dar și despre o eventuală împăcare cu fostul lui coleg de platou. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. După 14 ani de prezentat emisiunea „Cronica Cârcotașilor’, Mihai Găinușă a luat decizia neașteptată de a se retrage din activitate. Totul s-a petrecut în 2014, hotărârea fiind luată în urma unui conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu. La acea vreme, prezentatorul susținea că a preluat responsabilitatea de a coordona întreaga emsiune, atunci când colegul său de platou „nu era capabil’. La mai bine de 8 ani după acest conflict, Mihai Găinușă a făcut câteva declarații despre o posibilă împăcare cu Șerban Huidu.


Mihai Găinușă nu este dispus să se împace cu Șerban Huidu. În prezent, cei doi nu își mai vorbesc, însă, ocazional, mai fac referiri acide la perioada în care au fost prieteni și au colaborat pe plan profesional. Deocamdată, se pare că niciunul dintre aceștia nu este pregătit să îngroape securea războiului.

Citește și: Șerban Huidu, despre revenirea lui Mihai Găinușă la TV:'Alegerea sa nu ma interesează…'


Citește și: Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă:'L-am sunat de cel puțin zece ori, dar…'

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit:„Jumătate din inima mea a încetat să mai bată’

Citește și: Smiley și-a pierdut vocea: „Abia pot să vorbesc, intru în pauză vocală'.La ce remediu a apelat artistul pentru a putea cânta din nou


Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani

Pe 6 noiembrie, Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani, prilej prin care a oferit și un interviu. Pentru că se aproprie sărbătorile de iarnă, prezentatorul emisiunii „Râsu-Plânsu’ i-a făcut câteva urări fostului său coleg de emisiune. Când vine vorba despre împăcarea cu Șerban Huidu, Mihai Găinușă este de părere că cel mai bine este să nu se facă modificări asupra deciziilor luate în trecut.

„Îi urez multă sănătate și sărbători fericite, dar cred că e mai bine ca trecutul să rămână trecut’, a susținut Mihai Găinușă, potrivit ego.ro.


Invitat la rubrica sosurilor iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mihai Găinușă i-a făcut și o caracterizare fostului său coleg de la „Cronica Cârcotașilor’. Acesta l-a descris ca fiind „arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului’.

Care este cel mai mare regret al prezentatorului TV

Mihai Găinușă a mărturisit că cel mai mare regret al său este faptul că nu a fost destul de prezent în viața copiilor, având în vedere că a pus cariera pe primul loc. Mai mult, prezentatorul nu-și dorește ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme în ceea ce privește traseul profesional.


„Din păcate, nu am fost atât de prezent cât ar fi trebuit în viața copiilor mei. Vina îmi aparține, deoarece uneori am pus, greșit, pe primul plan joburile. Poate am fost doar partea de entertainment din viața lor. Dar Ioana s-a ocupat foarte bine de partea cu școala. Din fericire, nu sunt atrași de televiziune, care e o lume falsă și plină de compromisuri. Nu am crezut nicio secundă în viitorul învățământului de stat, (și am avut dreptate), de aceea i-am sprijinit în alegerea unei programe școlare adevărate.


Interesant e că am foști colegi care se băteau cu pumnul în piept că școala de stat i-a format ca oameni, iar acum apelează tot la învățământul privat. Actualul sistem de învățământ, cu excepții legate doar de câțiva profesori dedicați, distruge caractere, nu le formează. Cum să fie altfel când miniștrii, inspectorii și directorii de școli sunt puși politic? Tot ce e politic aici e o plagă’, a adăugat prezentatorul, potrivit sursei citate.


Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani

Pe 6 noiembrie, fostul prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor’ și-a sărbătorit ziua de naștere.

„La 52 de ani mă simt ca și cum am găsit Izvorul Tinereții fără Bătrânețe, doar că e poluat, plin de E-uri și toți cei din trafic și-au băgat picioarele în el. Așa că mai rabd de sete până la următorul, cel de la 53 de ani. Cred că fericirea omului se măsoară în minute iar esențialul e să ai parte de minutele alea puține în fiecare oră. Sau măcar zi. Mă bucură multe lucruri, în primul rând mă bucură faptul că mă mai bucură lucruri și nu m-am acrit, deși mediul înconjurător predispune la ofilire.


De zâmbit, zâmbesc zilnic, cel puțin la radio. Acum și la Tv, de o să ajung ca Iliescu, cu un zâmbet semicircular. Nu urăsc nicio idee de cadou, mă bucură când le primesc, dar mai mult îmi place să fac daruri. Și da, cred că un voucher e mai util decât un cadou neinspirat care pune sărbătoritul pe drumuri să-l schimbe. Deseori apelez la metoda Pilat din Pont pentru cadouri: vouchere’, a încheiat prezentatorul.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!