Mihai de la 3 Sud Est, vindecat de COVID-19 cu Ivermectină. Avea doar 5% șanse de supraviețuire

.

Mihai de la 3 Sud Est a fost la un pas foarte mic de moarte, după ce s-a infectat cu COVID-19, la internarea în spital având doar 5% șanse de supraviețuire. Datorită protocolului de tratament stabilit de medicul Alexie, șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas, în care a inclus Ivermectină, Mihai a reușit să învingă boala.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Budeanu (44 de ani) s-a infectat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia pe 19 noiembrie 2020, iar câteva zile mai târziu a fost transferat la Medgidia.


Până de curând, nimeni nu a știut că starea lui Mihai Budeanu a fost atât de gravă. Fanii s-au rugat pentru el și familia a informat opinia publică despre situația artistului de la 3 Sud Est, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a ajuns la Terapie Intensivă. Însă, nimeni nu s-a gândit că a avea doar 5% șanse să supraviețuiască.


Pe 25 ianuarie, medicul Ion Alexie, care este șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas, a dezvăluit la Antena 3, citat de click.ro, că a fost implicat direct în cazul lui Mihai și a colaborat cu medicii români pentru a-i salva viața cântărețului.

‘Da, l-am tratat prin telefon. Chiar în ambulanță i s-a dat Ivermectină. În protocol au existat și steroizi’, a spus medicul specialist de boli interne şi boli infecţioase.

Citește și:

Ce frumoși și talentați sunt copiii lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est. Ștefan și Sara au pasiuni artistice


Gigi Becali susține că deține cel mai bun tratament anti-COVID: „Am 50.000 de flacoane blocate în vamă!'

Anamaria Prodan, infectată cu COVID-19, susține că Gigi Becali a salvat-o: „A avut grijă de mine ca de copilul lui'

Mihai de la 3 Sud Est a confirmat tratamentul dezvăluit de dr. Alexie

„Am avut o perioada în care era să plec din această lume. Am fost la limită. Respiram din ce în ce mai greu. Într-o zi dificilă, am chemat salvarea, m-a luat, m-a dus la Medgidia. A trebuit să ajung la o secție de ATI urgent. Oxigenul scăzuse la un nivel undeva de 50%. Doctorii au spus că am scăpat printr-un miracol.


Aveam șanse la viață undeva la 5%. Doctorul Ion Alexie mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în Vegas, acela cu plasmă și niște medicamente; tratamentul clasic care se ia în acest caz. Am stat trei săptămâni la ATI, apoi am trecut pe Interne și am mai stat puțin’, a povestit cântărețul la ‘Vorbește lumea’, de la Pro TV.

Acum Mihai Budeanu este bine, nu a rămas cu sechele și face mișcare ca să-și revină total din punct de vedere fizic. Potrivit medicului Alexie, Mihai este atât de bine acum încât, dacă nu-l lovea o tragedie, respectiv moartea mamei sale, ar fi lucrat deja la un nou hit cu colegii de la 3 Sud Est.


Colegii lui Mihai de la 3 Sud Est: ‘Îi mulțumim doctorului Ion Alexie’

‘A venit timpul să le mulțumim medicilor care i-au salvat viața lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: doctorul Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas.

Am avut marele noroc că a existat o foarte bună si extrem de rapidă colaborare și comunicare între medicii din România și doctorului Alexie. Mulțumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu, care a fost la fel de implicat și de atent în tratarea lui Mihai’, au scris pe Facebook Laurențiu și Viorel.  


Ce este Ivermectina, tratamentul-minune împotriva COVID-19

Ivermectina este un medicament care se folosește pentru paraziți, iar în România se găsește doar în farmaciile veterinare pentru tratarea animalelor. Dar medicul Alexie a spus că poate fi administrat și oamenilor, în doza corectă, pentru că are aceeași formulă ca și medicamentul destinat uzului uman.


Ivermectina este un medicament ieftin, costă în jur de 20 de lei cutia, dar momentan este foarte greu de găsit.

Aceste medicament – care NU este un vaccin – ar fi avut succes 100% împotriva teribilei afecțiuni gripale, susțin medici curanți.

Medicamentul nu este nou, a fost creat în anii 70 și înregistrat în 1981, iar în România folosirea lui a fost mult mediatizată după ce om de afaceri și filantropul Gigi Becali a importat un mare număr de pastile, împreună cu un alt medicament de mare succes în aceeași cauză – Arbidolul rusesc.


Gigi Becali este singurul care are, acum, Ivermectină

Gigi Becali vrea să aducă Ivermectină, însă momentan, statul român nu îl lasă să introducă medicamentele în țară. În jur de 50.000 de doze de ivermectină sunt blocate la vamă, spune Gigi.

„Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români şi le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este Ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum în România. E din Ucraina, dar nu îl aduc eu. Îl cumpăr aici. Eu am Ivermectină ser. Ivermectina pastilă e slabă’, a declarat Gigi Becali.