Mihai Costea și Adelina Nica, scandal din cauza copilului, după ce au părăsit sala de judecată: „I-am dat o sumă mare de bani” / „Are casă și nu știu eu?”

.

Mihai Costea și Adelina Nica, scandal din cauza copilului, după ce au părăsit sala de judecată. Mihai Costea și Adelina Nica s-au întâlnit în sala de judecată. După doar câteva luni de relație, fostul model și fotbalistul au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Mihai Costea a decis s-o dea în judecată pe fosta lui parteneră, pe motiv că nu l-ar lăsa să-și vadă fiul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Mihai Costea și Adelina Nica, scandal din cauza copilului, după ce au părăsit sala de judecată. Miercuri, 17 august, a avut loc primul termen în proces, iar cei doi s-au întâlnit în sala de judecată. Mihai Costea și Adelina Nica s-au despărțit cu mare scandal, deoarece fostul model l-a dat afară din casă pe fotbalist. Mai mult, Adelina Nica l-a acuzat pe fostul ei partener că, în tot acest timp, nu s-ar fi implicat niciodată financiar în creșterea și educația fiului său. Acum, aceștia s-au întâlnit în sala de judecată și au făcut declarații cu privire procesul dintre ei.


Mihai Costea și Adelina Nica s-au întâlnit în sala de judecată. Fotbalistul a susținut că fosta sa parteneră nu-l lasă să-și vadă copilul. Ieșiți din sala de judecată, aceștia au făcut declarații contradictorii cu privire la ultima vizită a fotbalistului.

Citește și: Adelina Nica, mama fiului lui Mihai Costea, are un nou iubit:'Mă face să fiu fericită'


Citește și: Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului:'Ne certăm foarte des…'

Citește și: Teo revine la Kanal D, după ce emisiunea ei a fost scoasă din grilă:'Am pregătit surprize…'

Citește și: O fetiță de 10 ani a plutit pe o saltea din Vama Veche până în Bulgaria.Unchiul copilei a plecat înot după ea

Mihai Costea și Adelina Nica, scandal din cauza copilului, după ce au părăsit sala de judecată


Înainte de a intra în sala de judecată, Adelina Nica a susținut că fostul ei partener și-a văzut copilul în urmă cu două săptămâni. Pe de altă parte, Mihai Costea a spus că ultima sa vizită a fost în urmă cu o lună, însă, ulterior, a revenit asupra declarației.

„Acum o lună, nu mă lasă. (…) Mă mulțumesc să-l văd o dată la două săptămâni? Vreau să-l duc și la familia mea, să se bucure și familia mea de copilul meu’, a declarat acesta potrivit fanatik.ro.

„Am încercat, acum vreo lună. I-am dat o sumă de bani, mare, m-a lăsat să-l văd 2-3 săptămâni și apoi a început iar cu comportamentul ei de dinainte. E trist, dar totul se va rezolva. (…) Eu nici poze nu primesc’, a adăugat acesta.


„Vreau să-l las să vadă copilul, dar nu la mine acasă’

La rândul ei, Adelina Nica a susținut că își dorește ca fiul ei să se întâlnească cu tatăl lui, însă nu la domiciliul acesteia. Anterior, fostul manechin l-a acuzat pe Mihai Costea că nu se implică financiar în creșterea copilului lor.


„S-a bâlbâit lumea cam mult. Am filmare în telefon de acum 2 săptămâni și 4 zile. Înăuntru, în sală, a spus că nu l-a mai văzut de două luni. Cum facem? Să se hotărască.

(…) Vreau să-l las să vadă copilul, dar nu la mine acasă. La el acasă, cum? Care e casa lui? Are casă și nu știu eu?’, a declarat Adelina Nica potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook