Mihai Constantinescu şi Gigi Gheorghiu au avut o trupă, alături de iubitele lor Anastasia Lazariuc şi Anca Ţurcaşiu / Legătura neştiută dintre cei doi artişti, dincolo de scenă

 Dumba Gabriela
.

Vă mai amintiţi că, demult, a existat o trupă, GAMA, supranumită ABBA României, în care cântau Gheorghe Gheorghiu, Mihai Constantinescu şi iubitele lor, Anca Ţurcaşiu şi Anastasia Lazariuc? Puţini sunt cei care îşi mai aduc aminte de această legătură între cei patru mari artişti ai României, cu atât mai puţin generaţiile tinere.

Trupa Gama, formată din Gheorghe Gheorghiu, Mihai Constantinescu şi iubitele lor, Anca Ţurcaşiu şi Anastasia LazariucTrupa Gama, formată din Gheorghe Gheorghiu, Mihai Constantinescu şi iubitele lor, Anca Ţurcaşiu şi Anastasia Lazariuc

Moartea lui Mihai Constantinescu a lăsat un gol adânc în sufletele celor care l-au iubit, deopotrivă oameni care i-au ascultat muzica, dar nu l-au cunoscut personal, dar mai cu seamă pentru familie şi prietenii foarte apropiaţi.

Pe Gheorghe Gheorghiu îl leagă 40 de ani de prietenie și sute de spectacole cu Mihai Constantinescu, mai ales că Mihai a fost nașul Andrei Ștefania, fata bunului său prieten, Gheorghe Gheorghiu.

„Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele. Mă doare sufletul', deplânge Gheorghe Gheorghiu aflat pe partea celalată a globului (Statele Unite), dispariția lui Mihai Constantinescu.

Cei doi prieteni au susținut sute de spectacole, în săli și pe stadioane din întreaga țară, într-o formulă inedită ce a vândut sute de mii de bilete și discuri. Pe vremuri, spectacolele trupei GAMA  reprezentau reale evenimente muzicale publice cu recorduri de popularitate.

Mihai Constantinescu a avut o prietenie lungă și cu Petre Magdin, în trupa acestuia – Modern Grup – solistul ce a lansat mai târziu zeci de șlagăre în muzica ușoară, a debutat, la începutul anilor ‘70.

'În acest moment sunt foarte trist, am plans… Abia m-am liniștit. De fiecare data când ne vedeam cu Mihai, eu și Ana mea (soția lui Petre Magdin-n.r.) ne simțeam bine. Este greu să accepți că un om atât de bun, de talentat, prieten de-o viață s-a stins', spune Petre Magdin. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton