„Mihai Constantinescu este în viață!”. Reacțiile medicilor și ale prietenilor apropiați artistului

 Dumba Gabriela
.

În această dimineață a apărut ca sigură informația potrivit căreia Mihai Constantinescu a încetat din viață. Din fericire, a fost doar un zvon nefondat și artistul este încă în stare gravă, dar în viață, la secția Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Medicii care îl îngrijesc și vedetele apropiate îndrăgitului artist au confirmat că Mihai Constantinescu este în viață.

Mihai Constantinescu avereMihai Constantinescu avere

 

 

 

„Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis să nu dăm mai multe detalii despre starea lui de sănătate', a declarat pentru ziarul Click!. Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Medicul Monica Pop, prietenă foarte bună a artistului, a avut o reacție foarte dură la auzul știrii false despre decesul lui Mihai Constantinescu. „Cât de nenorociți pot fi cei care au dat știrea falsă că nu mai e! Gunoaie! Sper în dreptatea Divină. Deși, orice pedeapsă nu ajunge pentru aceste lepre!', a scris Monica Pop pe Facebook și a precizat pentru Libertatea că artistul este într-un progres față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii.'

Și soția lui Adrian Daminescu, prieteni apropiați ai lui Mihai Constantinescu, a postat pe Facebook un mesaj prin care infirmă dispariția artistului. „Mihai Constantinescu, te iubim și suntem alături de tine!', și-a încheiat Daniela Daminescu mesajul.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela a oferit o primă reacție după ce presa a anunțat moartea artistului. Aceasta a dezmințit zvonurile și spune că nu este nimic adevărat. 'Nu este adevărat.', a declarat femeia pentru redactia.ro.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar de atunci a fost internat la Terapie Intensivă.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie, potrivit mediafax.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton