Mihai Bobonete trăiește cu o frică teribilă: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

.

Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri despre cea mai mare frică a sa și despre măsurile pe care le-a luat pentru a-și rezolva problemele. Pe 14 iunie, actorul din Las Fierbinți a împlinit 42 de ani și a fost plăcut impresionat de mesajele pe care le-a primit din partea fanilor, susținând că este recunoscător pentru tot ce a trăit până la această vârstă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI


Deși este îndrăgit de o țară întreagă și s-a bucurat de o carieră de succes, Mihai Bobonete a vorbit despre cea mai mare frică a sa, dezvăluind că a apelat la ajutorul unui psiholog. Actorul a mărturisit că face terapie de ceva timp, fiind un aspect căruia îi acordă la fel de multă atenție precum alimentației sau sportului. Într-un interviu recent, acesta a vorbit și despre secretul unei căsnicii de durată, despre rolul de tată și despre „povestea’ Las Fierbinți.

Mihai Bobonete a vorbit sincer despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, mai ales în ceea ce privește căsnicia. Acesta a susținut că parteneriatul se „ajustează’ pe parcurs și că ingredientele-cheie sunt înțelegerea, iubirea și spațiul personal. Iată ce declarații a făcut „Bobiță’ din Las Fierbinți!


Citește și: Cum au întrerupt Mihai Bobonete și Ruxandra Ion o colaborare, înainte să înceapă:„Relația noastră a murit din fașă’

Citește și: Fiica lui Mihai Bobonete, apariție surprinzătoare la Românii au Talent.Ce rol a avut Maria

Citește și: Mihai Morar, despre propunerile de a reveni în televiziune: Nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul’ 

Citește și: De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru, nici la 18 ani de la moartea artistului: „Singurătatea este groaznică'


Mihai Bobonete, dezvăluiri despre cea mai mare frică a sa

Actorul a dezvăluit că printre fricile sale cele mai mari se numără singurătatea, trădarea, minciuna și îi este teamă că povestea sa „se va sfârși mai devreme de final’. Mihai Bobonete a subliniat că terapia este cea care îl pune față-n față cu aceste temeri și îl ajută să le depășească.

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.


Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor’, a mărturisit Mihai Bobonete, potrivit fanatik.ro.

„Fără ea, nu aș fi reușit să fiu eu cel de azi’

Artistul a povestit că a cunoscut-o pe soția sa la o petrecere și susține că a fost dragoste la prima vedere. Totul se întâmpla în urmă cu 30 de ani. Împreună, cei doi au reușit să construiască o relație solidă, bazată pe încredere și respect.


Mihai Bobonete a spus că nu crede în „rețeta căsniciei fericite’, însă există câteva atuuri în relația cu soția sa, care i-au ajutat să depășească momentele dificile, să se înțeleagă reciproc și să rămână împreună în toți acești ani.

„Pe Cătă am cunoscut-o într-o seară la cantina internatului liceului ‘Mihai Viteazul din Slobozia. Era ceva discotecă sau petrecere și de când am văzut-o a fost dragoste la prima vedere. Când mă gândesc acum la Cătălina îmi vine în cap cuvântul Împlinire’. Fără ea, alături de mine de aproape 30 de ani, nu aș fi reușit să fiu eu cel de azi și nici să am ce am sau să mă bucur de toate astea. (….)


Nu cred că există o rețetă a căsniciei fericite și nici nu există un șablon pe care să îl aplici când vine vorba de creșterea propriilor copii. E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs. Căsnicia de lungă durată nu poate exista fără înțelegere, iubire, spațiu individual și acceptarea părerilor personale’, a adăugat actorul.


Mihai Bobonete, despre „povestea’ Las Fierbinți

Actorul a dezvăluit că, pentru el, Las Fierbinți a însemnat „o nouă viață’ și „o nouă familie’, unde a crescut alături de colegii săi de breaslă. Acesta a pus succesul proiectului pe seama implicării tuturor membrilor echipei.

„Povestea Las Fierbinți’ nu se poate rezuma doar la un răspuns pe care vi l-aș da la o întrebare, aici e vorba de suflet, inimă și de o familie pe care am primit-o de la Dumnezeu așa cum nu mă gândeam vreodată că o să primesc. Este, dacă vreți, o altă poveste și o altă viață a mea. Las Fierbinți înseamnă tot ceea ce fac de dimineață până seara, iar succesul acestui serial se datorează și faptului că noi toți, echipa, am crescut împreună și am învățat să facem lucrurile mai bine împreună.


Iar dragostea publicului și a celor ce se uită la serial a crescut exponențial cu dedicarea noastră asupra proiectului. Fără publicul serialului nu am fi ajuns să facem maxim de audiență în sezonul 20, după 10 ani de difuzare…nu, nu am fi fost aici dar faptul că oamenii iubesc serialul din ce în ce mai mult ne dă curaj și încredere să mergem înainte’, a conchis acesta.

Sursă foto: Facebook