Mihai Bendeac, prima reacție după plecarea de la „iUmor”. Postare cu subînțeles la adresa lui Costel Bojog, cel care i-a luat locul

.

Mihai Bendeac, prima reacție după plecarea de la „iUmor'. Mihai Bendeac, postare cu subînțeles, după plecarea de la „iUmor'. La mijlocul lunii septembrie, actorul a renunțat la colaborarea cu Antena 1, în urma unui conflict cu producția show-ului. Se pare că acesta ar fi refuzat să mai facă parte din juriu și a respins apelurile telefonice din partea șefilor săi. Acum, aceasta a făcut prima postare de când a plecat din trustul Impact, transmițând un mesaj subtil conducerii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Mihai Bendeac, prima reacție după plecarea de la „iUmor’. Timp de câțiva ani, Mihai Bendeac a fost jurat în emisiunea „iUmor’, alături de Delia și Cheloo. Luna trecută, actorul a decis să nu mai apară în acest proiect și în locul lui a venit Costel Bojoc, recunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy. Până în prezent, Mihai Bendeac nu a făcut niciun comentariu legat de plecarea sa din cadrul emisiunii de divertisment. Cu toate acestea, pe contul său de Instagram, a distribuit un fragment din emisiunea „iUmor’.


Mihai Bendeac, postare cu subînțeles, după plecarea de la „iUmor’. Actorul a fost reținut în declarații și nu a dezvăluit motivele plecării de la Antena 1. Cu toate acestea, întrebat dacă va mai fi văzut în cadrul canalului de televiziune, acesta a negat categoric.

Citește și: Costel Bojog, prima declarație după ce i-a luat locul lui Mihai Bendeac la iUmor:'N-am scăpat de roast-urile usturătoare, dar…'


Citește și: Cu cine a fost înlocuit Mihai Bendeac la iUmor:'Juratul permanent de acum înainte este…'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a pozat cu tigrii în Thailanda:'Pentru cei care critică…'

Mihai Bendeac, prima reacție după plecarea de la „iUmor’

În această dimineață, actorul a postat un fragment din „iUmor’. Aceasta a surprins momentul când se anunță că juratul permanent al emisiunii va fi Costel Bojog, dând de înțeles că se bucură pentru alegerea făcută.


În vârstă de 40 de ani, Costel Bojog este un celebru stand-up-er din România. Acesta se alătură pupitrului juriului „iUmor’, în calitate de jurat permanent, începând din cea de-a şasea ediţie a show-ului.

Costel Bojog este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, după ce a studiat 3 ani la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up, dar a jucat și în piese de teatru și filme precum „Amintiri din epoca de aur’ sau „4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile’.


Ce spune Costel Bojog despre colaborarea cu Antena 1

Comediantul a făcut primele declarații despre rolul de jurat în cadrul emisiunii „iUmor’. Acesta a trecut deja prin experiența roast-urilo „usturătoare’, însă a avut parte și de momente distractive, alături de ceilalți doi jurați.


De-a lungul timpului, Costel Bojog a mai pășit pe scena „iUmor’, în calitate de invitat special. Acesta a susținut mai multe numere de stand-up comedy.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar «iUmor» este şi despre asta. Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă, a mărturisit Costel.

Sursa foto: Instagram