Mihai Bendeac, reacție șocantă după o beție în club. Și-a dat pantalonii jos în mijlocul străzii!

 Dumba Gabriela
.

Imagini șocante cu Mihai Bendeac după o beție! Mihai Bendeac a avut o noapte de pomină cu Codin Maticiuc și alți prieteni, într-un club din București! După petrecere, beat fiind, juratul iUmor și-a arătat fundul pe stradă, înainte de a urca în mașina care l-a dus acasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a petrecut într-un club din Capitală, alături de Codin Maticiuc, Anca Dinicu, Mihai Bobonete și Mihai Dragomir și alte vedete din showbiz. Juratul de la iUmor, beat fiind, s-a lăsat filmat de Codin Maticiuc în timp ce-și dădea pantalonii jos și își arăta fundul, în plină stradă.

323323

Clipurile postate pe pagina de Instagram a lui Mihai Bendeac îl arată pe juratul de la iUmor în stare de ebrietate, cu un pahar de alcool în mână, în timp ce se distrează de zor cu Bobonete.

Mihai Bendeac își dă jos pantalonii în fața lui Codin Maticiuc

Mihai Bendeac apare apoi cu Anca Dinicu și amândoi vor să intre în bolidul de lux al lui Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc începe imediat să-l filmeze pe Mihai Bendeac cu sticla de vodcă în timp ce se dă în spectacol, folosește cuvinte vulgare și delirează, potrivit Click!. Ulterior, își dă pantalonii jos și își arată fundul pe stradă.

'Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!', îi spune Mihai Bendeac lui Codin Maticiuc în timp ce afaceristul filmează, iar mai apoi postează pe Instagram așa încât toți fanii juratului iUmor să vadă cum reacționează acesta când bea fără măsură.

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent:„Cu ce i-am greșit eu?

Citește și; Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor.Actorul a avut o criză de nervi

Părinții lui Mihai Bendeac se roagă la Arsenie Boca pentru sănătatea sa

Mihai Bendeac spune că părinții săi sunt la Arsenie Boca și se roagă pentru sănătatea lui. ,,Sănătatea mea este vraiște, recunoaște actorul. 

Replica Ancăi Dinicu vine imediat: ,,Se roagă pentru sănătatea ta la cap!.

Actrița Anca Dinicu continuă prin a ironiza stilul de viață al lui Codin Maticiuc și îi spune afaceristului: Aprinde televizoarele astea odată că vreau sa ma simt bogată!…Și pune ceva cu mine la televizor!”.

Mihai Bendeac a fost reclamat la CNCD pentru dicriminare

Mihai Bendeac a fost reclamat pentru discriminare, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), de mai multe femei care s-au aliat împotriva lui.

O presupusă scenă de amor, în care Mihai Bendeac mimează momentul climaxului și strigă „Vin, Vin’ – făcând referire la vinul său – timp în care partenera înțelege că „partida’ e pe cale să se termine, iar actorul e ușor „iritat’ că ea nu-și dă seama la ce se referă și o plesnește peste față, avea să-i aducă juratului de la „iUmor’ o reclamație la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton