Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV? Imaginea postată de actor a stârnit un val de reacții: "Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine"

 Raiciu Adriana
.

Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV? După ce a plecat de la Iumor, fără să ofere detalii despre alegerea făcută, Mihai Bendeac surprinde pe toată lumea acum. Pe contul său de socializare, actorul a dat de înțeles că a ales să se mute la PRO TV, iar fanii au reacționat imediat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a ales să părăsească emisiunea iUmor, unde a stat pe post de jurat alături de numeroși colegi de breaslă sezoane la rând. Până la momentul actual, actorul nu a oferit nicio informație despre plecarea de la Antena 1, însă a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima postare făcută pe rețelele sociale.

bendeac-1bendeac-1

Mai exact, în urmă cu doar câteva ore, fostul jurat de la emisiunea Iumor a postat o fotografie în care apare doar sigla PRO TV, fără a scrie vreun mesaj. Fanii s-au gândit imediat că a decis să semneze cu postul concurent, după plecarea de la Antena1.

Citește și: Mihai Bendeac suferă de o afecțiune serioasă, de ani de zile: „Iau pastile, îți afectează și creierul”

Citește și: De ce nu vrea Mihai Bendeac să se căsătorească și să aibă copii: „Nu va exista acel eveniment. De la un punct încolo…'

Citește și: Cristi Pulhac regretă aventura cu Andreea Tonciu: „A fost un scandal care a avut repecusiuni în cariera mea'

Citește și: Jean Paler a fost discriminat de polițiștii din Germania, în urmă cu 15 ani: „Mi-au aruncat toate hainele pe șosea

Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV?

Mihai Bendeac a decis să plece de la Iumor, emisiune unde a fost jurat timp de mai multe sezoane. Actorul nu a oferit nicio informație legată de acest subiect și a fost înlocuit deja la show-ul de la Antena 1. Însă, dacă toată lumea aștepta ca vedeta să revină, acum a luat pe toată lumea prin surprindere.

Pe contul său de socializare, Mihai a postat o fotografie în care apare sigla PRO TV, fără a scrie vreun mesaj. Totuși, fanii s-au gândit imediat la faptul că a semnat și va apărea într-o nouă emisiune, de data aceasta la PRO.

Oriunde, numai să te vedem!', „Crește audiența PRO TV-ului cu 50%', „Abia aștept să te văd la TV', „Succes în noua etapă a vieții tale. Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine', „Mihai Bendeac îl va înlocui pe Dragoș Bucur în juriul Românii au talent începând cu sezonul următor', „Sper că nu în locul lui Esca… aș fi devastat', sunt o parte dintre comentariile pe care le-a primit actorul la postarea despre PRO TV.

Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor

Fără a lăsa loc de speculații despre ceea ce s-a întâmplat și ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să plece de la iUmor, managerul său a ieșit în față pentru a lămuri lucrurile. La momentul respectiv, Monica Munteanu spunea că vedeta se află încă sub contract cu Antena 1.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic. La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte’, declara managerul actorului, Monica Munteanu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton