Mihai Bendeac a fost agasat de un om al străzii. Prin ce trece actorul în fiecare zi, în zona casei sale: „Este ireal ce se întâmplă”

.

Mihai Bendeac a fost agasat de un om al străzii. Pe rețelele de socializare, actorul le-a povestit fanilor prin ce trece în fiecare zi când ajunge acasă. Acesta s-a arătat revoltat de ceea ce se întâmplă pe „cel mai mare bulevard al țării', susținând că își face griji, în special, pentru vecinele care ajung noaptea de la muncă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Recent, pe contul său de Instagram, Mihai Bendeac a filmat un om al străzii în timp ce stă la geamul mașinii sale și îi cere bani. Actorul a susținut că nu este vorba despre un episod singular, ci este o situație care se repetă de fiacre dată când ajunge sau pleacă de acasă. Acesta a povestit prin ce trece zi de zi, susținând că vecinele sale merg „tremurând’ de la mașină până la intrarea în locuințe. Mai mult, actorul a susținut că s-a implicat activ în reabilitarea acestor persoane, pe care le-a ajutat să-și facă acte de identitate și să-și găsească locuri de muncă.


Mihai Bendeac a fost agasat de un om al străzii. Pe rețelele de socializare, juratul de la iUmor a publicat un videoclip în care a surprins acest incident și a explicat cum îl afectează pe el și pe vecinii săi această situație.

Citește și: Reacția lui Mihai Bendeac, după ce a fost anunțat, de două femei, că sunt însărcinate cu el:„Mi-a trimis ecografia’


Citește și: Ce s-a întâmplat la audierile lui Mihai Bendeac de la CNCD, unde a fost reclamat pentru discriminare

Citește și: Cine este Paula Chirilă.A divorțat și are o fiică adolescentă

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:'Te iubește tata mult'

Mihai Bendeac a fost agasat de un om al străzii

În videoclipul postat de actor, un om al străzii se lipește de geamul mașinii sale și îi cere acestuia bani. Mihai Bendeac a răbufnit, având în vedere că trece prin această situație zilnic, susținând că își dorește să ajungă în liniște acasă.


„Sunt mulți. Nu vor să muncească, au motive gen «N-am buletin…». Sunt o persoană miloasă de felul meu. Dar aș vrea să ajung în liniște și civilizație acasă… Nu e ok să știu, de fiecare dată când merg spre casă, faptul că trebuie să trec prin asta. (…)

Am donat 250 de mii de euro, dar nu am de gând să plătesc taxă de protecție pentru mașină pe cel mai mare bulevard al țării’, a susținut Mihai Bendeac, potrivit spynews.ro.


„Te înjură dacă nu le dai’

Actorul a susținut că, în multe cazuri, aceste persoane devin agresive, motiv pentru care ar putea reprezenta un pericol pentru vecinele sale care ajung târziu acasă. Mai mult, acesta s-a implicat activ în sprijinirea și reabilitarea oamenilor străzii.

„Aș vrea să fiu bine înțeles. Încerc să ajut cât pot pe care au nevoie. Jur că încerc să fiu un om bun. Dar există oameni care stau în scaun cu rotile și găsesc o cale de a fi utili societății și celor din jur. Aici, repet, pe cel mai mare bulevard al țării, în centrul Bucureștiului, este ireal ce se întâmplă. Sunt mulți. De toate vârstele. Uneori, sunt agresivi.


Te înjură dacă nu le dai, oricât ai fi tu de «Bendeac». Se c@#ă la intrarea în imobil. Fac gălăgie noaptea. Am vecine, femei, care ajung noaptea de la job și merg tremurând de la mașină până la intrare. Nu este ok! Le-am propus să-i ajut să-și facă buletine. Să-i ajut cu centre de plasament, de reabilitare, cu locuri de muncă. Vax albina, crema puca’, a mai scris acesta în mediul online.

Sursa foto: Facebook & Instagram