De ce nu vrea Mihai Bendeac să se căsătorească și să aibă copii: „Nu va exista acel eveniment. De la un punct încolo...”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Bendeac a explicat motivul pentru care nu vrea să se căsătorească și să aibă copii. În mai multe rânduri, actorul a susținut că nu plănuiește să renunțe la burlăcie și a fost destul de discret cu privire la viața amoroasă. Fostul jurat de la „iUmor' a dezvăluit motivele pentru care mariajul nu face parte din planurile sale de viitor, mărturisind că „singurătatea' și „burlăcia' au devenit niște vicii. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. În plan personal, fostul jurat de la „iUmor' a avut relații cu mai multe femei celebre din showbiz, între care se numără Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeta, Sore sau Andreea Popescu. În anul 2015, acesta a făcut un gest controversat, prin care a dat de înțeles că nu are de gând să se căsătorească niciodată. La acea vreme, actorul și-a tatuat pe inelar mesajul „never' (n.r niciodată), semnificația gestului fiind aceea că nu va pune o verighetă acolo.

b9-1b9-1

Mihai Bendeac a explicat motivul pentru care nu vrea să se căsătorească și să aibă copii. În urmă cu câțiva ani, actorul declara că „poți sta 20 de ani cu un om și te poți trezi că ai o revelație uriașă, că este altfel decât ți-ai închipuit sau, pur și simplu, flama se stinge'.

Citește și: Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor:„Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat'

Citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe:„Semeni cu Leonardo DiCaprio'

Citește și: Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas:'Nu este vorba de înșelat…'

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf:„N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău'

Mihai Bendeac a explicat motivul pentru care nu vrea să se căsătorească și să aibă copii

Fostul jurat de la „iUmor' a susținut că există mai multe motive pentru care nu își dorește să ajungă în fața altarului. Recent, acesta a declarat că singurătatea și burlăcia i-au devenit vicii, iar căsătoria este complet exlcusă din planurile sale.

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință', a spus Mihai Bendeac în urmă cu câțiva ani.

„Am ajuns la decizia de a nu avea copii'

Referitor la decizia de a nu avea copii, Mihai Bendeac a susținut că nu și-ar dori ca moștenitorii săi să trăiască în lumea de astăzi. Mesajul tranșant a fost publicat chiar pe blogul său, acolo unde a scris că societatea este dominată de „cocalari'.

„Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor', a spus Mihai Bendeac.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton