Mihai Albu a împlinit 60 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica lui: "Cea mai mare bucurie"

.

Mihai Albu a împlinit 60 de ani pe 9 august și a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă surpriză pe care a primit-o de ziua lui. Mihai Albu a spus de multe ori că nu prea a dat petreceri de ziua lui pentru că este născut vara, în plin sezon de concedii, iar cei mai mulți dintre prietenii săi sunt plecați în această perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De ziua lui de naștere, 9 august, Mihai Albu a mers la atelierul său, acolo unde își petrece aproape fiecare zi. Însă, de surpriza pe care i-a făcut-o fiica lui avea cea mai mare nevoie și nimic altceva nu îl bucură mai mult. Mihai Albu are o relație specială cu Mikaela, chiar dacă fetița petrece mai mult timp cu mama ei, Iulia Albu.

Cum a fost surprins Mihai Albu de fiica sa, de ziua lui. Designerul a împlinit 60 de ani


În ziua în care a schimbat prefixul, Mihai Albu a primit cel mai frumos cadou din partea fiicei pe care o are împreună cu Iulia Albu. Mikaela l-a sunat la prima oră a dimineții.

‘Mă simt foarte bine. Sunt fericit! De ziua mea, m-a sunat fetița mea, la ora 8 dimineața, să îmi ureze La mulți ani! Pentru mine asta a fost cea mai mare bucurie.

Acum sunt la atelier. Am foarte multă treabă. La mine așa este, pentru că ziua mea de naștere este vara, când toată lumea este plecată și nu prea puteai să organizezi nimic’, a declarat Mihai Albu pentru FANATIK.


Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre America Express: „Această experiență m-a schimbat pentru totdeauna!’

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc și au făcut deja planul de nuntă: „Sunt următoarea mireasă

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV / EXCLUSIV


De ce nu face Mihai Albu petrecere de ziua lui

Încă din copilărie, Mihai Albu petrecea cu familia de ziua lui pentru că prietenii și colegi erau plecați prin vacanța de vară.

‘Nici anul acesta nu am făcut ceva special. Așa era și când am fost mic. Petreceam cu cine se nimerea. Fetița mea are 12 ani, va împlini și ea 13 ani pe data de 1 octombrie.

Eu am împlinit 30 de un picior și alți 30 pe celălalt picior’, a mai declarat Mihai Albu.


Mihai Albu petrece cu mama lui, de ziua lui

În plus, Mihai Albu are grijă de mama lui, care are 95 de ani și nu își permite să plece foarte departe de casă. Celebrul designer de pantofi a rămas orfan de tată de la vârsta de 16 ani și, de atunci, el a devenit o prioritate pentru mama sa care i-a acordat toată atenția.

‘Mama este la mine, nu o duc la azil. Prefer să am eu grijă de ea. Nu este foarte bine, are tensiunea mare. Încercăm tot felul de tratamente, de combinații de medicamente… Reține apă la picioare… Alteori sunt alte probleme specifice vârstei.


Dacă îmi este greu? Nu mă plâng! Tot ce pot să spun este că nu îmi este ușor, dar o îngrijesc și mă ocup de ea cu toată dragostea și cu tot sufletul. Așa cum și ea a avut grijă de mine și m-a crescut, toată viața ei. Acum a venit rândul meu.

Important este că mă descurc. Am învățat să gătesc, îi fac mâncare, o duc la doctor… Mama are 95 de ani. Ea m-a ținut în facultate și mi-a plătit meditațiile, tata a murit la 16 ani’, a mai declarat Mihai Albu.