Mihaela Zahariea a răbufnit după eliminarea soțului ei, Mario Zaharia, de la Chefi la Cuțite: „Am văzut un firicel de sânge și i-am zis că...”

.

În ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite', Mario Zahariea a fost eliminat din competiție, după ce farfuria lui a obținut cel mai mic punctaj. Concurentul a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a participat la show-ul culinar împreună cu soția lui, Mihaela Zahariea, care a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu. După eliminarea lui Mario Zahariea, soția acestuia a făcut câteva comentarii legate de preparatul său, mărturisind că l-a avertizat în privința modului în care a gătit carnea. Iată ce dialog au avut cei doi soți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Mario și Mihaela Zaharia sunt căsătoriți de foarte mulți ani și au împreună o fiică majoră. Cei doi soți au reușit să-i binedispună pe jurați încă de la preselecții și au reușit să treacă de probele de la bootcamp, ajungând în echipe diferite. În timp ce Mihaela a ajuns în echipa gri, a lui Florin Dumitrescu, Mario a reprezentat echipa cu manșete negre, a lui Cătălin Scărlătescu.

Mario Zahariea a fost eliminat la ultima probă de la „Chefi la cuțite’, atunci când cei trei jurați au refuzat să-i guste preparatul, din cauza cărnii gătite necorespunzător. Înainte de a trimite preparatul al degustare, soția acestuia, Mihaela Zahariea, l-a avertizat cu privire la modul în care se prezintă preparatul său, însă concurentul nu a ținut cont de sugestiile acesteia.


Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Mario Zahariea a fost eliminat. Cum a reacționat soția lui, și ea concurentă

Citește și: Cine sunt Mihaela și Mario Zahariea, de la Chefi la cuțite. Au aflat că sunt rude înainte de nuntă

Citește și: Cutremur de 6,6 grade în Columbia, după ce Irina Fodor a ajuns la America Express: „Nu a fost prea drăguț…'

Citește și: Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2023: ‘Am supraviețuit. Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu’


Mihaela Zahariea a răbufnit după eliminarea soțului ei de la „Chefi la cuțite’

Înainte ca Mario Zahariea să-și trimită preparatul al degustare, acesta a avut un scurt dialog cu soția lui, Mihaela, care l-a avertizat în privința modului în care a gătit carnea. Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu spune că soțul ei nu i-a ascultat sfaturile, fiind o fire mai „încăpățânată’, fapt care i-a adus și eliminarea din competiție.

„Eu nu am înțeles de ce el s-a grăbit cu farfuria. El a terminat printre primii. În afara faptului că pusese destul de mult pe farfurie, am văzut un firicel de sânge și i-am zis că nu e în regulă și mi-a zis că: „Nu, e OK, că am verificat eu’. El este încăpățânat. E pe stilul lui, pe treaba lui. De aia eu nu m-am băgat absolut deloc. Fiecare a făcut în competiția asta ce a vrut și ce l-a tăiat capul ca să avem șanse egale’, a spus Mihaela.


Mario și Mihaela Zahariea au aflat că sunt rude înainte de nuntă

Mario și Mihaela Zahariea se cunosc de mai bine de două decenii și au împreună o fiică. Chiar înainte de nuntă, cei doi au aflat că sunt verișori de gradul al treilea, poveste care i-a surprins pe cei prezenți în platou, dar și pe telespectatori.


„Ne-am cunoscut acum mulți ani, aproape 20 de ani. Era undeva prin 2003, am vrut să schimb aerul de București cu unul de provincie. A mers cam slab treaba la oraș și am zis că decât cioară la oraș mai bine vultur la țară, și am ajuns undeva pe la Găești.

Am deschis o terasă la casa de cultură și într-o zi m-am trezit că intră pe ușă o tânără domnișoară. Trei zile mai târziu am cerut-o de nevastă și de atunci am rămas împreună. Am făcut și nuntă, și aici a intervenit surpriza. Surpriza a apărut la nuntă, când am vrut să facem lista de invitați și am văzut că suntem verișori. Suntem verișori de gradul 3′,  le-a dezvăluit Mario Zahariea celor trei chefi.

Sursa foto: Facebook