Artista Mihaela Staicu susține că s-a iubit cu Vali Vijelie: „M-a furat de pe stradă. M-a dus...”

.

Mihaela Staicu, supranumită „regina muzicii lăutărești', susține că s-a iubit cu Vali Vijelie. Cei doi artiști ar fi trăit o poveste de dragoste ca-n filme, chiar dacă ar fi durat numai doi ani. Aceasta a povestit despre începuturile relației, dar și despre motivele despărțirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În emisiunea Sub Lupa, prezentată de Vasilica Tătaru, Mihaela Staicu și-a deschis sufletul și a susținut că s-a iubit cu Vali Vijelie. Aceasta a povestit că avea numai 14 ani când artistul i-a cucerit inima. Cei doi cântau la același local, moment în care Vali Vijelie ar fi remarcat-o și s-ar fi îndrăgostit iremediabil de ea. Cântărețul nu ar fi stat mult pe gânduri și ar fi plănuit să o „răpească’, ceea ce a și fi reușit să facă.

„Regina muzicii lăutărești’ a spus că Vali Vijelie a furat-o de pe stradă, poveste parcă ruptă din opera „Răpirea din Serai’. S-au iubit cu patos timp de 2 ani de zile, însă relația s-ar fi încheiat din cauza diferențelor de temperament și a geloziei. Iată ce dezvăluiri a făcurt artista de muzică lăutărească!


Citește și: Ce bacșiș a primit Vali Vijelie într-o seară, la o cântare. Și-ar fi putut cumpăra o casă:'A venit un băiat…'

Citește și: Cine e și cum arată fiul cel mic al lui Vali Vijelie.Nuțu a moștenit talentul tatălui său

Citește și: Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică după cele două nașteri: „Nu sunt pregătită să mă operez, îmi este frică' 

Citește și: Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună. Cântăreața conduce în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion


Artista Mihaela Staicu susține că s-a iubit cu Vali Vijelie

Cântăreața a povestit că s-a cunoscut cu Vali Vijelie la 14 ani, fiind invitată să cânte la un restaurant din Militari. Aceasta a spus că artistul a pus ochii pe ea din prima clipă, așa că nu a stat mult pe gânduri și a răpit-o. Povestea de dragoste interzisă s-ar fi terminat, însă, după numai doi ani.

„Am început să cânt la un restaurant din Militari, acolo m-a văzut Vali Vijelie! Toți muzicanții știu povestea, dar n-am facut-o eu publică. Eram doi copii, eu cântam, eram domnișoara, aveam doar 14 ani. Și el îi intreba pe băieți cine sunt, pusese ochii pe mine. Ce crezi că mi-a făcut? M-a furat de pe stradă! A vorbit cu un prieten de-al lui, a pus totul la cale, m-a urmărit la colțul blocului și m-a furat! Am plâns, tata era plecat în străinătate, când a auzit mama i s-a strambat gura!‘, a spus artista, potrivit cancan.ro.


De ce s-au despărțit cei doi artiști

Mihaela Staicu a oferit detalii și despre motivele despărțirii de Vali Vijelie. Aceasta a susținut că artistul avea un temperament vulcanic și era gelos. Mai mult decât atât, Vali Vijelie i-ar fi interzis să cânte, lucru de neconceput pentru o artistă la început de drum.

Pentru că și-a dorit să-și construiască o carieră în lumea muzicii lăutărești, Mihaela Staicu a ales să încheie relația cu Vali Vijelie. Ulterior, aceasta l-a cunoscut pe actualul ei soț, cu care are împreună o fetiță.


„Eram copil, nu avusesem pe nimeni. M-a dus undeva aproape de Bolintin, în comuna Darvari. Nu ne-am căsătorit cu acte, dar am stat împreuna vreo doi ani. M-a luat cu rachiu, mi-a facut fala, a adus toți lăutarii. Nu ne-am înțeles că nu mă lasa să cânt. Cred că din cauza asta ne-am despărțit, era vulcanic și foarte gelos. Așa ne-am despărtit după doi ani și am intrat în relație cu tatăl fetiței mele’, a adăugat cântăreața.


Vali Vijelie, căsătorit de 17 ani cu Carmen Rusu

Vali Vijelie este căsătorit de 17 ani și spune că are o căsnicie frumoasă cu soția sa. Artistul s-a însurat în anul 2003 cu Carmen Rusu, iar împreună au doi copii. Aceasta a dezvăluit că partenera sa de viață este educată și nu au existat niciodată discuții pe tema geloziei.

Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu, a povestit Vali Vijelie, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook