Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la un pas de despărțire: „A început să țipe la mine!”/ De la ce a pornit scandalul

.

Pare că trăiesc povestea perfectă de dragoste, însă Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au trecut şi prin momente mai puţin fericite în cei cinci ani de relaţie. La un moment dat au fost la un pas de despărţire dintr-un motiv cât se poate de nevinovat, însă apele s-au calmat după ce Felix a făcut un scandal monstru şi a ţipat la Mihaela.

Mihaela Rădulescu spune că iubitului ei nu-i place să i se umble prin lucruri şi la începutul relaţiei, când ea nu cunoştea aceste mofturi de burlac ale lui Felix, a încercat să-i facă o surpriză, dar era să se termine foarte prost. Erau gata să se despartă doar pentru că Mihaela i-a preparat o prăjitură.


De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză.

Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu la protv.ro.


Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, ambii în vârstă de 49 de ani, şi-au început relaţia în 2014, la scurt timp după ce românca i-a luat un interviu paraşutistului, cel care a sărit din stratosferă (de la 39 de kilometri), stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), alături de care are un fiu în vârstă de 12 ani. Vedeta a mai avut o relaţie de şase ani cu prezentatorul TV Dani Oţil.