Mihaela Rădulescu, primele imagini de la Ferma - orășeni versus săteni. Diva de la Monaco este într-o formă de zile mari, la 51 de ani!

 Dumba Gabriela
.

Au început filmările noului sezon Ferma, care acum se numește „Ferma – orășeni versus săteni”. Mihaela Rădulescu a postat și primele imagini de la filmările show-ului de la Pro TV, la care participă 16 vedete. Diva de la Monaco, așa cum este alintată Mihaela Rădulescu, s-a adaptat foarte bine la Ferma și, la 51 de ani, este într-o formă de zile mari. Chiar și-așa, Mihaela nu ar intra vreodată în Ferma, în calitate de concurent și se mulțumește cu postul de prezentator.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii august, Mihaela Rădulescu a renunțat pentru o perioadă la luxul din Monaco și s-a întors în țară pentru a prezenta noul sezon al emisiunii „Ferma – orășeni versus săteni”. În noul format al show-ului de la Pro TV, 16 vedete se întrec pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Și pentru a mai liniști curiozitatea fanilor emisiunii, diva de la Monaco a postat pe Instagram primele imagini de la filmări.

În acest sezon, filmările pentru Ferma au loc aproape de București și Mihaela Rădulescu este o divă, ca întotdeauna. Și-a adus foarte multe haine și accesorii și este în pas cu moda și în pădure.

„Și de data asta, Mihaela a venit încărcată de la Monaco, cu o mulțime de haine, cu câteva valize, în care și-a adus multe accesorii pentru filmări, de la pălării și podoabe, până la haine cu mânecă lungă și combinezoane că să se protejeze de țânțari și alte insecte. Noroc că s-a schimbat locația pentru reality-show și se filmează aproape de București, iar acolo se ajunge destul de repede, cam în 30- 45 de minute. Show-ul trebuia făcut, pentru că există un contract care a fost reînnoit acum ceva timp. Să seprăm că va începe în aceasă toamnă, la Pro TV, și că nu vor fi probleme”, au spus surse de la filmări pentru Click.

mihaela-radulescu_16mihaela-radulescu_16

Mihaela Rădulescu nu ar accepta niciodată să fie concurent la Ferma

'Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș, în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil. 

Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea. Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții. Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri', spunea Mihaela la finalul sezonului trecut.

Lista completă a concurenților Ferma – orășeni versus săteni

Opt orăşeni şi opt săteni sunt decişi să demonstreze că sunt gata să-şi testeze propriile limite şi, datorită mediului din care provin și se vor lupta pentru un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Lista concurenţilor noului sezon al emisiunii „Ferma:

Cine sunt Orăşenii în noul sezon Ferma

1. Anda Adam – artistă

2. Paul Diaconescu – stand-up comediant

3. Cezar Ouatu – artist, a reprezentat România la Eurovision

4. George Piştereanu – actor, Tibi în serialul Vlad

5. Bogdan Stoica – luptător

6. Elena Chiriac – sportivă şi fost model

7. Alina Puşcău – model

8. Giulia Nahmany – fostă prezentatoare, actriţă, acum instructor de yoga

Cine sunt Sătenii în noul sezon Ferma

9. Viviana Sposub – asistentă tv la „Vorbeşte lumea'

10. Andrei Stoica – luptător de K1

11. Anisia Gafton – a participat la Românii au talent şi face stand-up

12. Gabriel Toader – lucrează în restaurante

13. Anna Lesko – artistă

14. Octavian Ciovică – pilot de raliuri, consilier local PNL în Braşov

15. George Burcea – actor, fostul soţ al Andreei Bălan

16. Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton