Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil, înainte să devină tată: „Va fi...”

 Miniosu Alexandra
.

Mai sunt doar câteva săptămâni până ce Dani Oțil își va vedea visul împlinit. El și Gabriela Prisăcariu își vor mări familia, iar acum așteaptă ca fiul lor să sosească pe lume. Mihalea Rădulescu, fosta iubită a prezentatorului TV, i-a trasnmis un mesaj emoționant acestuia, înainte să devină tată. Iată ce a avut de spus vedeta la adresa matinalului de la „’Neatza cu Răzvan și Dani'!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt în culmea fericirii! După ce și-au unit destinele, căsătorindu-se în fața Domnului, viața le pregătește o nouă surpriză plăcută. Cei doi urmează să devină părinți, iar ea mai are doar câteva săptămâni până să nască. Mihaela Rădulescu, fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1, nu a rămas fără reacție la aflarea acestei vești și i-a transmis un mesaj!

d1d1

Mihaela Rădulescu a preferat întotdeauna să păstreze discreția în privința relației pe care a avut-o cu Dani Oțil. Atunci când a aflat însă că în toamna acestui an el va deveni tată, nu a ezitat să vorbească despre el. Jurata de la Masked Singer România a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui. Crede că se va descurca de minune în noul rol și se bucură pentru el, cât și pentru soția lui.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:”E altfel, nu e ca în…”

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…'

Citește și: Îți mai aduci aminte de siamezele Abby și Brittany Hensel?Cum arată la 31 de ani și cu ce se ocupă

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur'/ EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil, înainte să devină tată

Așadar, Mihaela Rădulescu susține că se bucură pentru Dani Oțil. Este sigură ca va fi un tată minunat, la fel cum e și-n calitate de soț. Vedeta de la PRO TV e fericită că fostul ei iubit are lângă el o soție suerbă și că familia lor se va mări curând. Potrivit spuselor sale, matinalul de la „’Neatza cu Răzvan și Dani' a visat de mult timp la o astfel de viață.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!', a spus Mihaela Rădulescu pentru ciao.ro.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fost împreună 6 ani

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fost împreună timp de șase ani. Relația lor a început după ce ea divorțase de Elan Schwartzenberg. Au făcut cunoștință în 2008 și s-au iubit cu patimă, deși gurile rele nu le dădeau prea multe șanse, având în vedere diferența de vârstă.

Ulterior, prezentatorul TV și celebra brunetă au ajuns la despărțire. Motivele nu sunt însă clar cunoscute. Ce se știe însă este că-n ciuda separării, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au rămas în relații bune, de prietenie.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton