Mihaela Radulescu, maestru de ceremonii la o gala dedicata frumusetii

 Adina Rosetti
.

Aseara, la Club Bamboo, sub bagheta de maestru de ceremonii a Mihaelei Radulescu, a avut loc aniversarea a 20 de ani de Wella Professionals in Romania, conceptul evenimentului fiind „Sunetul culorii'.

 

Rand pe rand, cele patru trenduri vedeta ale anului 2013 au intrat in scena: Decibel, Fusion, Echo și Allegra, intruchipate de patru vedete autohtone: Giulia, Aylin, DJ Wanda si Oana Ionita.

Decibel este un trend provocator, dinamic, inspirat din lumea digitala. Culori neon provocatoare si puternice, intense si creative, avand-o drept imagine a trendului pe Giulia.

A urmat Fusion, un trend care aduce impreuna doua lumi aparent opuse – cultura vestica de inalta clasa si spiritul asiatic reinventat. Tunsori cu taieturi precise, executate cu precizia unui laser, breton in straturi cu forma asimetrica. Nuantele pale, pastel fuzioneaza cu tonurile stralucitoare de oliv sau pruna. Purtatoare de cuvant a fost Aylin Cadir.

Prin Echo, spiritul creativ se manifesta in monotonuri, simplitate, austeritate. Nuantele naturale se opun celor de brunet cu irizații verzi, purpurii sau cenusii. Trendul a fost fost intruchipat de DJ Wanda.

Al patrulea trend, Allegra, este o escapada in opulenta. Hairstylingul acestui trend inseamna crearea de ornamente din par. Aici, diafana Oana Ionita a dat nastere imaginii Allegra.

 

 

Aylin CadirAylin Cadir

 

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton