Mihaela Rădulescu jură că nu-i așa de operată cum se spune. Ce zvon o deranjează cel mai mult pe diva de la Monaco

.

Are aproape 50 de ani, dar arată ca la 30… Cu ajutorul chirurgiei estetice, spun răuvoitorii. Mihaela Rădulescu jură că nu-i așa de operată cum se spune și se arată deranjată de zvonurile despre intervențiile pe care le-a făcut. Secretul vedetei e altul și nu are legătură cu operațiile estetice!

De-a lungul anilor, trupul Mihaelei Rădulescu a suferit niște schimbări vizibile, dar nu toate datorate chirurgiei estetice, așa cum se zvonește. Vedeta și-a făcut, într-adevăr, o operație de mărire a sânilor, intervenție pe care a recunoscut-o abia după un an, deși era extrem de vizibilă, însă în ceea ce privește celelalte proceduri pe care fanii susțin că și le-a făcut Mihaela nu a recunoscut niciodată că ar mai fi apelat la „cuțit'.


Gurile rele susțin că Mihaela și-ar fi scos o coastă ca să-și subțieze talia!

Acuzată de fani că, în ultima vreme, și-a făcut o serie de intervenții la nivelul feței, modificându-și pomeții și mărindu-și buzele, proceduri care i-ar fi schimbat mult fizionomia, diva de la Monaco nu s-a sinchisit să le dea replica celor care au acuzat-o. În schimb, conform apropiaților săi, Mihaela Rădulescu s-a arătat deranjată de faptul că s-a speculat că și-a scos o coastă pentru a avea talia mai subțire, iar asta deoarece vedeta face foarte mult sport pentru a avea silueta perfectă pe care o afișează cu mândrie la aproape 50 de ani. De altfel, vedeta i-a invitat pe cei care susțin că aspectul său fizic se datorează intervențiilor estetice să facă mai întâi măcar o jumătate din antrenamentele pe care le face ea și apoi să își impună teoriile!


„Nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele'

Când am întrebat-o care este secretul aspectului ei fizic fabulos, răspunsul Mihaelei a făcut să pară că rețeta este extrem de simplă: „Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temei­nic, fac sport și… sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolismul, cam tot atât de mult ca lenea. Sunt mega activă și mă trezesc cu chef de viață, cu zâmbete, cu energie bună. Restul e… viața. Și în­cerc să fie mereu at its best'.


Și în privința dietei vedeta a dat un răspuns surprinzător: „Nu țin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau ne­mâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine'.

Iar în privința operațiilor estetice, Mihaela a fost cât se poate de tranșantă: „Ce mi-am dorit să fac am făcut. Și nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele. E și asta o cheiță a suc­cesului, până la urmă'.