Mihaela Rădulescu începe pregătirile pentru sărbători

 Florentina Liutic
.

La fel ca în fiecare an, Mihaela Radulescu are deja lista de cadouri pregătită şi este gata să înceapă cumpărăturile pentru cei dragi din timp pentru a evista aglomeraţia şi panica din ajun.

 

Mihaela

 

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un brad împodobit, semn că pregătirile pentru sărbători au început deja la Monaco acolo unde  locuieşte de câţiva ani.

 

Bradul i-a amintit de iernile copilăriei sale în care se juca în zăpadă până când obrajii erau fierbinţi şi roşii.

 

12310524_1222764357738984_405102822937417981_n

 

„Mi-e dor de iernile alea din copilarie, in care ne bulgaream si incingeam sania si obrajii ne erau fierbinti si rosii, in cel mai aprig ger… Iarna de aici e … decoratiune de exterior, dar e doar vina naturii, care a vrut palmieri langa mare, nu brazi', a scris cu multă melancolie vedeta.

 

Mihaela apreciază efortul local şi simte că iarna a venit şi la Monaco „cu toata lista ei lunga de pregatiri, cumparaturi de sarbatori, planuri de revelion, doruri de familie si de mancarea de acasa'.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton