Mihaela Rădulescu, în misiune culinară secretă

 Adina Rosetti
.

Se pare că pentru ea, faptul că respiră aer de Monaco favorizează apariţia ideilor năstruşnice. Mihaela Rădulescu manifestă manifestă aptitudini culinare deosebite…

 

RADULEASCA_bd6c344089

Unde-i timp liber mult, ideile-s pe măsură. Vrând să revoluţioneze arta culinară, Mihaela s-a aventurat spre construcţia unui fel de mâncare căruia i-a consacrat o întreagă dezbatere pe blogul ei. Probabil că dacă ar fi simţit mirosul creaţiei iubitei sale, Dani Oţil ar fi lăsat pe loc orice şi ar fi luat primul avion spre Monaco.

„Decadenţa şi mărirea bulzului” ar putea fi un titlu dat lucrării de Master Chef pe care diva a lansat-o posterităţii.

 

„Schimbarea de coordonate te obligă la adaptare în toate privinţele, chiar şi în bucătărie. N-ai cum să n-ai doruri de arome şi gusturi pe care le-ai lăsat în urmă.
Bunăoară, ca multe femei care trebuie să pună o mâncare bună şi caldă pe masa familiei, am inventat o mâncare cu ce-am găsit prin frigider, pornind de la… dorul de bulz – o „nenorocire” românească, inventată probabil de o gospodină pricepută şi practică, în care se regăsesc aruncate peste o mămăliga ţeapănă, brânza proaspătă şi ouă prăjite, uneori şi jumări…”, îşi începe expunerea Mihaela Rădulescu.

 

 

Citeşte continuarea pe libertatea.ro

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton