Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Vedeta arată chiar mai bine decât la 20 de ani

.

Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Vedeta de televiziune își sărbătorește astăzi, 3 august, ziua de naștere. Recent, aceasta a fost într-o regiune din sudul Franței și a postat câteva fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare. Aceasta a fost complimentată de fanii săi pentru felul în care arată, recunoscând, în mai multe rânduri, că a apelat la ajutorul medicului estetician.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Bruneta sărbătorește, astăzi, un moment important din viața ei, respectiv împlinirea vârstei de 53 de ani. Vedeta se menține într-o formă de zile mari și face eforturi pentru a arăta bine. Prezentatoarea TV are o dietă pe care o respectă cu strictețe și face sport aproape în fiecare zi. Plecată într-o vacanță de vis cu partenerul ei, Felix Baumgartner, aceasta a făcut publice câteva imagini senzaționale. La 53 de ani, vedeta arată mai bine ca niciodată și pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.


Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Nu este un secret pentru nimeni că Mihaela Rădulescu face mult sport și se ferește de alimentele prăjite. De când formează un cuplu cu Felix Baumgartner, cei doi sunt plecați mai tot timpul în diferite colțuri ale lumii, în căutare de adrenalină.

Citește și: Marina Almășan a jignit-o și pe Mihaela Rădulescu. Acum 9 ani, vedeta TVR ironiza sportul și siluetele perfecte:'Dive despuiate care…'


Citește și: Dani Oțil a recunoscut că a avut beneficii de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu:'Am primit un BMW nou'

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie începuturile relației dintre Theo Rose și Anghel Damian:'El mi-a repetat de vreo 10-15 ori că ea este…'

Citește și: Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță:'Să mă operez…'

Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani


Pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu nu se ferește să se arate în toată naturalețea sa. Aceasta a publicat fotografii nemachiată sau în costum de baie, fiind întotdeauna întrebată care sunt secretele frumuseții ei.

Pe lângă alimentație și sport, vedeta a recunoscut că a apelat la operații estetice. Deși a fost criticată pentru acest lucru, Mihaela Rădulescu a susținut că este adepta schimbărilor pe care le face pentru binele ei.

În ultima fotografie publicată din Camargue, regiune cunoscută drept Delta Ronului, Miahela Rădulescu a fost surprinsă într-o formă fizică extraordinară. „Vreau să îmbătrânesc ca tine’, „Superbă’, „Incredibil cât de mișto ești’, sunt doar câteva comentarii lăsate de fani.


Mihaela Rădulescu este adepta intervențiilor estetice

Vedeta de televiziune a susținut că nu este deranjată de criticile pe care le primește din cauza faptului că a călcat pragul medicului estetician. Mai mult decât atât, aceasta a susținut că va continua să facă îmbunătățiri care o fac să se simtă mai bine în pielea ei.


„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie.


Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef’, a spus ea, pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram