Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu Cătălin Șerbănescu. Primele imagini de la cununia civilă

 Ifrim Georgiana
.

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu Cătălin Șerbănescu. Luni, 19 decembrie, Mihaela Coșerariu și Cătălin Șerbănescu au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani și au decis să ducă relația la nivelul următor, chiar înainte de intrarea în noul an. Iată primele imagini de la cununia civilă a celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Coșerariu și Cătălin Șerbănescu formează un cuplu de aproximativ doi ani și s-au căsătorit. Anterior, aceasta a fost căsătorită cu Mădălin Ionescu, iar mariajul lor a durat 14 ani. În 2010, prezentatorul TV și Mihaela Coșerariu au decis să meargă pe drumuri separate și au depus actele de divorț. Cei doi au împreună doi copii, respectiv Ștefania și Filip. La 11 ani de la divorțul de cunoscutul prezentator, femeia și-a refăcut viața alături de Cătălin Șerbănescu, consultant în vânzări la o firmă importantă din București. Recent, aceștia au decis să devină soț și soție și au postat primele imagini pe rețelele de socializare.

m9-2m9-2

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu Cătălin Șerbănescu. În prag de sărbători, cei doi și-au oficializat relația și au ales să facă cununia civilă într-un loc de basm. Ținutele purtate de cei doi au fost cu totul atipice, iar imaginile i-au uimit pe internauți.

Citește și: Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu.Mihaela Coșerariu, de nerecunoscut la 46 de ani

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a despărțit de iubit:'Culmea singurătății'

Citește și: Doina Teodoru, comentariu acid la adresa lui Mihai Bendeac, la iUmor:”A fost atât de obsedat…”

Citește și: Au trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu:”Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine”. Cum arată acum Marcela Avram, văduva regretatului actor

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu Cătălin Șerbănescu

Pe 19 decembrie, fosta soție a lui Mădălin Ionescu și omul de afaceri au devenit soț și soție. Pe contul de Instagram, proaspeții căsătoriți au postat mai multe imagini de la fericitul eveniment. Cununia civilă a avut loc în satul Veneția de Sus, din comuna Părău din Brașov.

Mireasa a purtat o ținută sexy, care i-a pus formele în evidență. Aceasta a optat pentru o rochie albă, extrem de scurtă, accesorizată cu o pereche de mănuși de catifea. Cătălin Șerbănescu s-a asortat cu mireasa și a purtat o pereche de pantaloni deschiși la culoare, o cămașă albă și un sacou negru.

„O zi superbă pentru o nuntă albă', este descrierea care apare în dreptul videoclipului în care Mihaela Coșerariu își prezintă rochia de mireasă.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au fost căsătoriți 14 ani

Mădălin Ionescu și fosta lui soție au fost căsătoriți timp de 14 ani. În 2010, anul în care a avut loc divorțul, prezentatorul TV susținea că separarea a fost o decizie comună și susținea că între ei există „mari rezerve de afecțiune'.

La 11 ani de la divorțul de acesta, Mihaela Coșerariu și-a refăcut viața alături de Cătălin Șerbănescu, un consultant în vânzări la o firmă importantă din București. Pe rețelele de socializare, aceștia obișnuiesc să posteze imagini împreună și să-și facă declarații de dragoste.

„Vineri sunt îndrăgostită! În fiecare zi e vineri! Fericire', a scris femeia, în dreptul unei fotografii cu soțul ei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton