Mihaela Bilic - Tips-uri despre nutritie

.

Mihaela Bilic, nutritionista vedetelor si autoarea bestseller-ului „Traiesc, deci ma abtin’ a oferit la Fitto Cafe cateva tips-uri despre curele de slabire, ce alimente sunt periculoase si care sunt produsele ce ar trebui consumate cu incredere.


Una din sugestiile nutritioniste privind dietele si efortul fizic este aceea ca ar fi mai bine sa tinem cura in primul rand, iar apoi sa ne apucam de miscare fizica, nefiind recomandat sa le facem pe amandoua in acelasi timp.

In plus, din meniul zilnic al unei cure de slabire nu trebuie sa lipseasca legumele, carnea la gratar, pestele, fructele si apa plata.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont in curele de slabire:

– in dieta carnea „este prietena curei de slabire'
– cea mai buna dieta este cea pe care corpul nu o simte adica trebuie hranit cu diverse mancaruri, cu ale cuvinte trebuie pacalit’,
– zaharul este foarte daunator pentru organism si imbatraneste organismul, trebuie evitat si pe cat posibil inlocuit cu incredere cu indulcitori (asparmat, ciclamat, zaharina)
– sa ne ferim de capcana produselor diet’ si light’
– sa nu inlocuim dulciurile cu fructele deoarece fructele sunt acide, nu satura si contin zahar
– inghetata este dulcele cel mai putin daunator asta daca este simpla sau cu aroma de vanilie, fara sirop
– putem manca ciorbe, supe, fasole boabe in locul orezului si al pastelor, deoarece acestea au un continut crescut de fibre, peste gras (ton, somon, macrou, sardina, somn etc.), fructe care nu creaza aciditate (struguri, pere, caise, piersici)
– regimul alimentar al femeii dupa nastere ar trebui sa fie unul mai drastic pentru ca aducerea pe lume a unui copil face ca metabolismul sa scada
– alaptarea te poate ajuta sa slabesti, iar in ceea ce priveste dieta mamicii in timpul alaptarii nu afecteaza in nici un fel calitatea si cantitatea laptelui.


Mai multe detalii despre carte, precum si sfaturi suplimentare puteti obtine accesand site-ul www.doctorbilic.com.