Mihaela Bilic, despre dorința neîmplinită de a avea un copil: ”Universul s-a opus. A fost cinic și mi-a încurcat planurile”

.

Mihaela Bilic, despre dorința neîmplinită de a avea un copil. Mihaela Bilic este un medic renumit, astfel că și-a format de-a lungul anilor un public foarte larg. Oferă mereu sfaturi, despre numeroase subiecte, însă când vine vorba despre viața ei privată, a ales să fie extrem de discretă. Ei bine, a trecut prin mai multe evenimente neplăcute de-a lungul vieții, dar are o singură dorință neîmplinită și anume aceea de a avea un copil. Iată de ce nu a rămas însărcinată până la vârsta de 52 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Mihaela Bilic are o singură dorință neîmplinită și anume că a ajuns la 52 de ani și nu are un copil. Renumitul medic a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit deschis despre viața sa privată, fără ocolișuri sau rețineri. Nu a povestit doar despre faptul că își dorea nespus de mult să fie mamă încă de la 20 de ani, ci și despre căsnicia cu fostul soț.

Mihaela Bilic a dezvăluit faptul că de multe ori viața ei părea roz din exterior, însă adevărul era departe de acest statut. Mai concret, a explicat că de-a lungul anilor a fost pusă la numeroase încercări și a trecut prin multe greutăți și probleme. Totuși, cel mai mare regret al său este că nu a devenit mamă, deși a fost una dintre cele mai mari dorințe ale ei, încă din adolescență.


Citește și: Mihaela Bilic – Despre ABC-ul nutriţiei la copii

Citește și: Mihaela Bilic – Tips-uri despre nutritie

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Oana Radu în Turcia, după ce a slăbit peste 100 de kilograme: „A fost o intervenție grea, am început o viață nouă’

Citește și: Ce cadouri a împărțit văduva lui Mihai Șora celor care au venit la înmormântarea filosofului

Mihaela Bilic, despre dorința neîmplinită de a avea un copil

Mihaela Bilic a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre viața ei privată. Renumitul medic a declarat că are un singur regret în viață, și anume că nu are un copil. Ajunsă la 52 de ani, Mihaela Bilic explică că și-a dorit mult timp să devină mamă, însă ‘Universul s-a opus în planurile ei’.


„Din exterior, părea că sunt de invidiat, era viața pe care și-ar fi dorit-o oricine (…)Eram într-o relație de mai mult de zece ani. Aveam profesie, aveam viață personală deci totul părea că este cum trebuie. Singurul lucru la care mă amuz și spun de multe ori că Universul s-a opus așa un pic, a fost cinic și mi-a încurcat planurile este partea cu copilul.


Eu țin minte că atunci când am terminat facultatea de Medicină, mi-am cumpărat o casetă video pe vremea aceea, cu gimnastică pentru gravide, eu nefiind gravidă (…) Atunci, le-am bifat pe toate și atunci, în acest context, le-am bifat pe toate și asta este foarte interesant, că nebuneala mea s-a produs când nu mai era nimic de făcut.’ a mărturisit Mihaela Bilic, marți, 28 februarie, în emisiunea „La Măruță’.


Mihaela Bilic: ‘Relația noastră a fost pe parteneriat, pe construit împreună’

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vreme de 13 ani, Mihaela Bilic și Constantin Stan au format un cuplu, dar totodată și o echipă în ceea ce ține de domeniul profesional. Între cei doi medici nu a fost dragoste la prima vedere, astfel că iubirea dintre ei a luat naștere luni mai târziu, când s-au revăzut. Timp de 13 ani Nutriționista s-a pus pe locul doi și a renunțat inclusiv la postul său de la Spitalul Universitar pentru a-și putea ajuta partenerul cu clinica sa.


Mulți din exterior au crezut că povestea lor de dragoste este una deosebită și foarte frumoasă. Mihaela Bilic explică acum că nu a fost chiar așa, astfel că au ajuns să divorțeze. Într-adevăr, pe plan profesional făceau o echipă extraordinară, însă în viața privată nu. Medicul nutriționist a declarat că nu au mers nici măcar într-o vacanță împreună. Mai mult decât atât, susține că nu poate afirma clar că l-a iubit pe Constantin Stan, ci că doar și-au fost alături unul altuia în toți acești ani.


N-am fost acolo să mă îndrăgostesc și nici nu s-a întâmplat chestia asta. Eu asta cu îndrăgosteala nu prea am băgat-o în seamă. (…) Relația noastră a fost pe parteneriat, pe construit împreună. Asta, cu iubirea, nu știu. Ea (iubirea, n.r.) nu apărea în fișa postului‘, a continuat Mihaela Bilic.

Sursă foto: Facebook