Mihaela Berteanu de la Războinici a fost eliminată de la Survivor: "Mă așteptam"

.

Mihaela Berteanu, cea mai nouă concurentă din echipa Războinicilor, pleacă acasă. Marilena a fost favorita publicului, așa că ea a nominalizat-o pe colega ei de echipă. Cu toată și-ar fi dorit să meargă mai departe, Mihaela a recunoscut că nu s-a adaptat suficient de rapid în jungla din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marilena și-a dorit din suflet să plece acasă, în România. De altfel, și colegii ei o votaseră pentru eliminare, știind că așa îi fac o favoare. Dar toți Războinicii au avut parte de o surpriză. Marilena a fost prima in topul voturilor venite din partea telespectatorilor.


„Este singurul moment din viața mea când nu mă pot bucura de așa ceva. Vă spun sincer, din toată inima’, a spus Războinica. Cu toate că a fost tristă din cauză că trebuie să mai rămână alături de colegii ei, Marilena și-a făcut datoria și a ales-o pe Mihaela, cea care părăsește concursul de la Kanal D.


Mihaela Berteanu de la Războinici a fost eliminată de la Survivor

Mihaela crede că a pierdut locul din Republica Dominicană din cauza faptului că nu a reușit să se adapteze condițiilor de aici. Nu le poartă pică foștilor ei colegi de echipă, ba chiar a avut de spus doar cuvinte frumoase la adresa celorlalți Războinici.

„Am fost cea mai puțin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire. Este un show foarte greu, le mulțumesc colegilor pentru ajutor și pentru susținere, atâta cât a fost. Sper să câștige un Războinic de la noi. Cum am zis și serile trecute, sunt cea mai puțin acomodată aici, față de colegii mei. Ei sunt mult mai puternici și mă așteptam , a spus Mihaela, înainte să-și ia rămas bun de la colegi.


Citește și: Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Părinții au lăsat-o în grija bunicii

Citește și: Meghan Markle este însărcinată a doua oară. Prințul Harry va fi din nou tătic

Citește și: Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor


Cine este Mihaela de la Survivor

Tânăra are doar 24 de ani, dar s-a maturizat mai devreme decât mulți tineri. A trecut prin niște greutăți teribile, încă de la o vârstă fragedă. Este originară din Brașov și s-a înscris în concursul de la Kanal D fiindcă își dorea să aibă parte de o provocare în viață. Este o tânără determinată și și-a dorit mult să câștige.

Din păcate pentru ea, parcursul din emisiune a ajuns la final. Mihaela a fost crescută de bunica ei. Alături i-au fost sora geamănă, dar și fratele din cea de-a doua căsnicie a mamei lor. Din păcate, părinții fostei Războinice s-au despărțit atunci când gemenele erau micuțe.


Părinții au lăsat-o în grija bunicii

Fetele aveau doi ani atunci când părinții au divorțat. Apoi, mama Mihaelei de la Survivor a plecat la muncă în Italia. Fetele au ajuns în grija bunicii lor. Mai mult decât atât, tot ele au ajutat-o să îl crească și pe fratele lor mai mic, din cea de-a doua căsătorie a mamei, conform wowbiz.ro.


Conform spuselor prietenilor Mihaelei, tânăra este o persoană liniștită, de obicei. Se enervează rapid, dar doar atunci când are motive să o facă. Este o femeie cochetă, pasionată de natură și călătorii.