Micuțul Archie seamănă cu tatăl lui. Ce trăsătură adorabilă a moștenit de la Prințul Harry!

.

De când s-a născut micuțul Archie Harrison-Mountbatten, fanii regali sunt într-o continuă dispută, nereușind să ajungă la un numitor comun… Archie seamănă cu mama lui sau cu tatăl lui? Iată că o sursă de la Palatul regal le-a confirmat bănuielile celor mai mulți dintre ei!

Bebelușul sussex, care a venit pe lume la spitalul Portland, din Londra, pe data de 6 mai, la ora 5.26, a fost, cu siguranță, cel mai așteptat copil… Și nu doar părinții lui, Meghan Markle și Prințul Harry au fost nerăbdători, ci și o planetă întreagă, cei mai mulți făcând speculații încă de la început cu privire la caracteristicile pe care micuțul le va moșteni de la părinții săi. S-au făcut și portrete-robot, bazate pe fotografiile lui Meghan și Harry de când erau mici, unele mai realiste, altele mai puțin realiste, așadar nu este de mirare ce interes uriaș a stârnit, pe 8 mai, prima apariție oficială a lui Archie alături de părinții lui.


Micuțul Archie e roșcat, ca tatăl lui!

Fanii erau disperați să afle dacă primul copil al Ducilor de Sussex a moștenit trăsăturile mamei sale, care provine dintr-o familie birasială (mama ei, Doria Ragland, este de culoare) sau pe cele ale lui Harry, care este caucazian și unul dintre cei mai iubiți roșcovani ai planetei. Dar, după cum a menționat și Prințul Harry, micuțul avea să se schimbe de la o săptămână la alta, așadar primele fotografii nu erau relevante.

Iată însă că, recent, conform People, o sursă regală a confirmat bănuielile fanilor – Archie Harrison-Mountbatten a moștenit de la tatăl lui părul roșcat, trăsătură care l-a făcut faimos pe Prințul Harry. Bebelușul în vârstă de 3 luni are piciorușe pufoase și este de-a dreptul adorabil, a mai adăugat sursa pentru publicația menționată. sigur, nu este exclus ca nuanța părului să se schimbe, dar ar fi foarte drăguț dacă ar rămâne așa! Nu putem decât să ni-l imaginăm pe Archie peste o vreme, alb ca laptele și cu părul arămiu, în brațe la bunica lui cu pielea ciocolatie…


Foto: Hepta, Instagram, Northfoto