Michelle Williams s-a căsătorit în secret cu muzicianul Phil Elverum!

.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Michelle Williams vorbește despre egalitatea în drepturi la Hollywood, despre viitoarele roluri și despre… soțul ei. Michelle Williams s-a căsătorit în secret și s-a confesat pentru prima oară despre fericitul eveniment din viața ei.

Michelle Williams s-a căsătorit în secret!

Michelle Williams s-a căsătorit în secret!

Abia la 10 ani de la moartea logodnicului ei Heath Ledger, căruia i-a dăruit o fetiță, Michelle Williams și-a refăcut viața, căsătorindu-se în secret cu muzicianul Phil Elverum. La 10 luni de la moartea lui Heath, deși ea și actorul nu mai erau împreună când s-a întâmplat tragedia, Michelle încă nu își revenise: „Este greu de explicat, pentru că de obicei sunt o persoană optimistă, însă acum lucrurile sunt din ce în ce mai rele. Cu cât trece timpul, cu atât îmi lipsește mai mult', declara actrița.

Michelle Williams și Heath Ledger au fost nominalizați amândoi la Premiul Oscar pentru rolurile din filmul

Michelle Williams și Heath Ledger au fost nominalizați amândoi la Premiul Oscar pentru rolurile din filmul „Brokeback Mountain”

Au suferit amândoi în egală măsură

Phil Elverum (40) și Michelle Williams (37) au în comun nu doar discreția – cei doi nedorind ca viața lor privată să ajungă subiect de prima pagină –, ci și două povești de viață similare, amândoi trecând prin tragedii greu de uitat. La fel ca și Michelle, care l-a pierdut pe tatăl fiicei sale (Heath Ledger s-a sinucis la 29 de ani, deși era în plină ascensiune și câștigase deja și un premiu Oscar), Phil și-a pierdut și el jumătatea, care îi dăruise tot o fetiță – soția muzicianului, Genevieve, murind de cancer pancreatic în anul 2016.

Michelle Williams spus că s-a căsătorit în secret în interviul pentru revista Vanity Fair, pe a cărei copertă a apărut în luna iulie.

Michelle Williams spus că s-a căsătorit în secret în interviul pentru revista Vanity Fair, pe a cărei copertă a apărut în luna iulie.

Vestea că Michelle Williams s-a căsătorit în secret s-a aflat doar după ce actrița, care este coperta Vanity Fair din această lună, a vorbit în cadrul interviului și despre relația ei cu Phil Elverum. Actrița a menționat, în treacăt, că ea și partenerul ei de viață sunt acum o familie, cei doi legându-și destinele la începutul acestei luni, în Adironsdack, zona de nord a New York-ului. Vestea a uimit pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât lumea nu știa nimic despre soțul ei, în afara câtorva amănunte despre viața muzicală… Dar singurul lucru cu adevărat important este că cei doi se iubesc și au reușit să depășească tragediile care le-au marcat viețile.

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton