Michelle și Barack Obama au împlinit 29 de ani de căsnicie! S-au întrecut în declarații de dragoste!

 Dumba Gabriela
.

Barack Obama și soția lui, Michelle, au împlinit 29 de căsnicie. Cei doi au marcat momentul declarându-și dragostea prin intermediul rețelelor de socializare, în văzul milioanelor de oameni care îi urmăresc. Ce mesaje de dragoste și-au transmis Michelle și Barack Obama unul altuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Michelle Obama a fost prima care a semnalat momentul aniversar și a încărcat pe rețelele de socializare un colaj format din două fotografii, de la începutul relației lor, respectiv de acum, realizate aproximativ la fel. Cei doi sunt așezați pe o canapea și sunt îmbrățișați, zâmbitori și parcă la fel de îndrăgostiți.

„Cum a început vs. cum este acum. Aniversare fericită, Barack — Te iubesc!” este mesajul postat de Michelle Obama pe internet. Postarea s-a viralizat imediat, iar internauții au apreciat povestea frumoasă de dragoste a acestora.

Ulterior, Barack Obama, fostul președinte al Americii, a încărcat și el pe contul său de Facebook două imagini alături de soție. Barack Obama și Michelle sunt foarte apropiați, în una privesc atent la aparatul de fotografiat, iar în alta sunt surprinși de la spate.

Nu imaginile au fost cele care au strârnit reacții, ci declarația lui: „Aniversare frumoasă, Miche! În ultimii 29 de ani, am îndrăgit faptul că i-ai lăsat pe oameni să te cunoască nu doar ca o fată din South Side, ci ca o mamă, avocat, scriitoare, Primă Doamnă și cea mai bună prietenă a mea. Nu îmi imaginez viața fără tine', a transmis el.

Mesajul vine însoțit de o fotografie în care se îmbrățișează cu partenera lui de viață și se poate observa că nimic nu poate distruge iubirea lor.

Citește și: Cum se simte Cornel Constantiniu. A fost diagnosticat cu Parkinson acum 27 de ani:„Nu mai scrie…’

Citește și: Maria Speranța și Adriana Trandafir, despre cele mai grele momente la Asia Express:„Primele 5 secunde, dimineaţa…’/ EXCLUSIV

Citește și: Omul de afaceri Dan Petrescu a murit într-un accident aviatic. Cine se mai afla în avion

Cum s-au cunoscut Michelle și Barack Obama

Cei doi s-au cunoscut la o firmă de avocatură, unde fostul președinte i-a fost mentor celei care avea să îi devină soție.

Michelle, pe atunci cu numele de familie Robinson, a ișit la prima întâlnire cu Barack Obama, în anul 1989, moment după care a fost făcut filmul „Soutshide With You”.

Barack și Michelle Obama s-au căsătorit după trei ani de cunoaștere, mai exact în anul 1992.

În prezent au două fiice superbe, pe nume Malia și Sasha și reprezintă unul dintre cele mai emblematice cupluri din lume.

Căsătoria soților Obama nu a fost lipsită de momente mai puțin frumoase

Acum ceva vreme, Michelle Obama a făcut dezvăluiri despre mariajul său în timpul unui episod al podcast-ului său. În cadrul materialului, ea a discutat cu prezentatorul TV Conan OBrien, despre cât de important este să nu renunți atunci când lucrurile nu merg bine.

Cu această ocazie, soția lui Barack Obama a vorbit deschis despre propriile sale probleme conjugale. „Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Și spun asta pentru că trebuie să știi că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că renunți', a spus Michelle Obama, care a avertizat că „aceste perioade pot dura mult, pot dura ani'.

Michelle Obama a mărturisit că în primii ani de relație, soțul său „a fost ca un tsunami' care venea după ea.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite a precizat că, în ciuda tuturor problemelor, are o căsnicie „foarte puternică'. „Dacă aș fi renunțat la relație, dacă m-aș fi îndepărtat de ea, în acele vremuri grele, atunci aș fi ratat toată frumusețea care era acolo', a mai spus aceasta.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton