Michael Jackson, omagiat de artisti si vedete pe retelele de socializare

.

La trei ani de cand "regele muzicii pop" a incetat din viata, vedete, artisti si celebritati de pe intreg mapamondul i-au adus omagii prin intermediul retelelor de socializare.

Pe conturile de Twitter,  artisti din toata lumea au transmis cate un mesaj pentru cel ce a fost Michael Jackson.


Paris Jackson, fiica cantaretului, a scris : RIP Michael Jackson .. Tata, vei ramane mereu in inima mea <3 Te iubesc", conform gossipcop.com.

Justin Bieber: RIP regelui. RIP Michael Jackson. Nu te vom uita niciodata'

La Toya Jackson: Aceasta a fost ziua care a dus la disparitia fratelui meu mai mic.  Michael,  te iubim. Ai plecat dintre noi prea repede.

Ma gandesc mereu la tine Michael. Nu-mi vine sa cred ca au trecut trei ani',  scrie Paula Adbul pe contul sau de Twitter. Michael Jackson este simbolul unei legende ce cu  greu va putea fi imitata'.


Rapperul Ludacris a postat si el pe contul de Twitter:  Michael Jackson va trai vesnic prin muzica sa. Cel mai bun lucru pe care la facut vreodata'

Cantareata britanica de muzica pop Alexandra Burke a adus si ea un omagiu celebrului cantaret american: „Odihneasca-se in pace Regele Michael Jackson. Ne e dor de tine, te iubim, iar muzica ta va trai pentru totdeauna. Te iubim, Michael'.

Michael Jackson: Fotografii inedite la licitatie