Michael Jackson - o revenire lamentabila

 Revista VIVA
.

Michael Jackson – o revenire lamentabila

Michael Jackson – o revenire lamentabila

Cerremonia World Music Awards desfasurata in aceasta luna la Londra l-a avut printre invitatii speciali pe Michael Jackson.

Insa, lucrurile nu au mers asa cum sperau organizatorii, prezenta celui care fusese numit „rege al pop-ului” dezamagind atat fanii cat si presa.

„Prestatia lui Jacko te facea sa plangi. Si nu in sensul bun al cuvantului”, nota Daily Mail.

Potrivit celor de la The Mirror, „a fost o revenire lamentabila”, lucru cu care au fost de acord si cei de la The Sun, care au acordat aparitiei sale doar una din cinci stele.

La Londra, vedeta in varsta de 48 de ani a pasit pe scena pentru a lua din mana emotionatei Beyonce celebrul Diamond Award. A zambit fericit cand aceasta i-a multumit pentru impactul pe care l-a avut asupra carierei ei si i-a spus: „Michael Jackson, I love you!”…

Megastarul a reusit sa se faca auzit dupa incetarea uralelor multimii careia s-a adresat cu cateva cuvinte: „Au fost o multime de oameni care mi-au stat alaturi si m-au iubit in cei 42 de ani de cand sunt in bransa asta. Vreau sa le multumesc copiilor mei Paris, Prince si Blanket, pentru dragostea lor neconditionata si pentru sprijin”.

Apoi a disparut de pe scena, lasandu-l pe starul R&B Chris Brown sa interpreteze „Thriller”, insotit de dansatori imbracati in zombie.

Mult mai tarziu a revenit pentru a canta putin din „We Are The World”, alaturi de un grup de copii, insa, a dat rateuri cand a incercat sa atinga notele inalte. Aplauzele au izbucnit cand si-a aruncat haina Roberto Cavalli in public, lucru care l-a cam deranjat pe designerul care dansa cu Paris Hilton si Jade Jagger in zona VIP.

Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton