Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța. Imagini cu cei doi îndrăgostiți

 Ifrim Georgiana
.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța. De mai bine de 8 ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste alături de austriacul Felix Baumgartner. Cei doi se înțeleg minunat și sunt plecați mai tot timpul în diferite colțuri ale lumii, în căutare de adrenalină. Recent, aceștia au plecat într-o regiune din sudul Franței și au postat câteva fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 8 ani, a avut loc prima întâlnire dintre prezentatoarea de televiziune și partenerul său. La acea vreme, Mihaela Rădulescu a realizat un interviu cu celebrul parașutist. Acesta din urmă s-a îndrăgostit iremediabil de brunetă și a decis să o invite la masă. Inițial, aceasta a fost sceptică cu privire la intențiile sportivului, refuzând să-i dea numărul ei de telefon. Ulterior, cei doi s-au întâlnit la un eveniment monden, iar de atunci sunt de nedespărțit. La începutul relației, aceștia au petrecut mai mult timp la distanță, Mihaela Rădulescu făcând naveta între Monoco, acolo unde locuia cu fiul ei Ayan, și România.

radulescu-1radulescu-1

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța. Vedeta de televiziune a dezvoltat, la rândul ei, o pasiune pentru natură și călătorii. De data aceasta, cei doi au decis să meargă în Camargue, regiune cunoscută drept Delta Ronului.

Citește și: Marina Almășan a jignit-o și pe Mihaela Rădulescu. Acum 9 ani, vedeta TVR ironiza sportul și siluetele perfecte:”Dive despuiate care…”

Citește și: Totul despre relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:„Are nevoie de mine, altfel ar fi dezastru'

Citește și: Dieta lui Daniel Buzdugan.Obiceiul care l-a ajutat să slăbească 5 kilograme

Citește și: Cum se simte Adda la câteva luni după ce a început tratamentul pentru borelioză:”Acum pot cânta și o oră”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța

Impresionată de peisajele descoperite în Franța, Miahela Rădulescu a publicat câteva imagini surprinzătoare pe rețelele de socializare. Delta Ronului se întinde pe 145300 de hectare și este declarată o regiune protejată încă din anii ‘70.

Mai mult decât atât, regiunea este cunoscută pentru 3 specii pe care le adăpostește, respectiv taurii negri, caii albi de Camargue și flamingo. Rezervația are deschidere la Marea Mediterană și oferă turiștilor un peisaj cu adevărat spectaculos.

„Atât de mult de trăit, atât de puțin timp pentru a posta. Oricum, această experiență din Camargue este unică. Bucurați-vă de flamingo roz. Eu nu mă pot sătura', a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

În urmă cu mai mult timp, Mihaela Rădulescu a descris relația cu Felix Baumgartner ca fiind una „perfectă'. Aceasta a susținut că personalitățile lor se completează, ea fiind cea care îl echilibrează pe partenerul său.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria…prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix…el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru.

Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime', a spus Mihaela Rădulescu la Vorbește lumea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton