Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii: „În sfârșit, ești campion mondial. Știm cât de mult ai suferit atâția ani”

.

Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii. Duminică, fotbalistul argentinian a desemnat cel mai bun jucător al unei Cupe Mondiale, după ce a mai primit acest trofeu şi în 2014. După victoria Argentinei împotriva Franței, sportivul și-a trecut în palmares singurul trofeu care-i mai lipsea, al 42-lea. Acesta a sărbătorit victoria pe stadion, alături se soția sa și cei trei fii, iar imaginile au făcut înconjurul internetului. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii. Pe 18 decembrie, Lionel Messi a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător al ediţiei 2022 a Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar, după ce şi-a condus echipa la câştigarea trofeului în finala cu Franţa. Anterior, fotbalistul anunțase că va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Este pentru a doua oară când Messi este desemnat cel mai bun jucător al unei Cupe Mondiale, după ce a mai primit acest trofeu şi în 2014 și a devenit jucătorul cu cele mai mule prezențe la cea mai importantă competiție de fotbal.


După victoria Argentinei împotriva Franței, fotbalistul argentinian a susținut că își dorește să mai joace câteva meciuri în calitate de „campion mondial’. Acesta a sărbătorit pe stadion, alături de soția și copiii săi, iar imaginile emoționante au făcut înconjurul internetului.

Citește și: Leo Messi va fi tată pentru a treia oară.Soția sa, Antonela Rocuzzo, este din nou însărcinată


Citește și: Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo.Imagini de la ceremonia fastuoasă

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit'

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre’


Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii

După ce a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător de la Cupa Mondială, sportivul a sărbătorit pe gazonul arenei Lusail, alături de Antonella Roccuzzo, soția sa, și copiii lor. Pe rețelele de socializare, fotomodelul a postat mai multe imagini și i-a adresat câteva rânduri partenerului ei de viață.

„Nici nu știu de unde să încep… cât de mândri suntem de tine, Lionel Messi. Vă mulțumim că ne-ați învățat să nu renunțăm niciodată și să luptăm până la capăt. În sfârșit a venit momentul, ești campion mondial, știm cât de mult ai suferit atâția ani, cât de mult ți-ai dorit să obții asta! Vamos Argentina’, a scris Antoanella, pe Instagram.


În imaginile postate pe Instagram, apar și cei trei copii ai cuplului – Thiago, 10 ani, Mateo, 7 ani, și Ciro, 4 ani. Aceștia sunt surprinși în brațele părinților lor, dar și în timp ce sărută trofeul obținut de Messi.


„Vreau să mai joc câteva meciuri’

După ce a obținut cel mai important titlu din cariera sa, Lionel Messi a declarat că își dorește să mai joace câteva meciuri pentru Argentina și în calitate de campion mondial.

„Vreau să mai joc câteva meciuri şi în calitate de campion mondial. Asta îşi doreşte toată lumea, este cel mai dorit trofeu de toţi. Am avut noroc că am realizat totul în cariera mea şi doar cupa asta îmi lipsea. Vreau să mă bucur cu toată lumea de acest trofeu.


Nu puteam cere nimic mai mult. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Trebuia să fim campioni mondiali, nu e timpul de analiză, e timpul să sărbătorim. Cu siguranţă va fi ultimul meci al meu la o Cupă Mondială’, a declarat Lionel Messi, conform Clarin.

Sursa foto: Hepta