Ce meserie a avut Adrian Nartea, înainte de a deveni actor: „Inclusiv pe zgârie-norii din New York...” / EXCLUSIV

.

Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Are fani peste tot în țară, cât și în străinătate. Însă, nu mulți știu că el nu și-a dorit niciodată să facă o carieră în acest domeniu. Inițial, acesta a activat într-un alt domeniu, urmând ca, în timp, să-și orienteze pașii către lumea artistică. De atunci, el a apărut în numeroase proiecte de succes, printre care și celebrul serial „Vlad', în care a fost protagonist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ai spus că nu ți-ai dorit niciodată să fii actor, dar iată că au trecut mai bine de 15 ani de când ți-ai făcut apariția în „Fast Food. Apoi au urmat alte producții, printre care și „La Bloc, pentru cine nu-și mai amintește. Cum a fost debutul pentru un tânăr care, fără să aibă niciun curs de actorie, s-a văzut pe un platou de filmare?

Meseria de actor m-a găsit pe mine! (zâmbește) Chiar dacă visurile mele nu erau în această direcție, încet-încet, descoperind că eram căutat pentru reclame, prezentări de modă, seriale și filme, am realizat că trebuie să fac și eu ceva în acest sens. Așa că am făcut tot ce se putea face, inclusiv Școala Populară de Arte pentru Teatru. Cumva mi-am acceptat soarta, nu am fost încăpățânat să fac altceva! (zâmbește)


Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a fost la un pas de moarte:„Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a devenit tată a doua oară:„Nu prea mai există timp pentru noi’ / EXCLUSIV

Citește și: Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica: ‘E orgoliul meu’


Citește și: Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă.Pantofii sunt purtați de toate vedetele internaționale

Ce meserie a avut Adrian Nartea, înainte de a deveni actor

Chiar, înainte de a fi actor sau prezentator, tu ai fost model. Cum a fost acea perioadă și cum ți-ai descoperit, de fapt, pasiunea pentru actorie?

Lucrurile au venit treptat, dintr-o prezentare de modă la Brașov… în alta în București, apoi unele la festivaluri, apoi internaționale, la Milano. De acolo am ajuns la castinguri pentru reclame, întâi local, iar apoi la unele internaționale, inclusiv pe zgârie-norii din New York, unde prietenii mă anunțau că sunt pe led-urile de acolo, sau în Australia, unde m-a găsit un vechi amic din Brașov. Cred că totul a venit natural, nu am forțat ceva. Am găsit pasiunea, am văzut că am talent… și atunci mi-am dat voie să fac asta, am zis „why not?!.


Adrian Nartea, avantajele și dezavantajele celebrității

Vine celebritatea la pachet doar cu avantaje sau ai resimțit și câteva dezavantaje, care ți-au cam dat bătăi de cap? Sau poate tristeți?


Cu siguranță! În primul rând, este o responsabilitate pe care ți-o asumi ca persoană publică, deoarece devii un vector de imagine. Sunt foarte mulți oameni care îți urmează exemplul, așa că eu cred că cel mai important este să fii asumat. Chiar dacă vorbim despre livrabilele de pe Instagram sau despre o plimbare în parc.

Dacă ai un personaj pe care îl proiectezi, trebuie să știi foarte bine să faci o delimitare între persoană și ceea ce interpretează. Mulți actori își păstrează viața privată în secret deoarece persoana pe care o proiectează la nivel public este altceva. Cred că, atunci, lucrurile devin și mai grele. Când ești asumat, cumva este mai simplu, ești deschis, sincer și nu ai nimic de ascuns. Sunt și momente când nu vrei să faci poze, dar când vezi ochii unui copil nu poți refuza. Și ca să-ți dau exemplu, am trecut prin diferite clipe: când filmam în cimitir și familia îndurerată își dorea o poză cu Vlad sau când am aflat că cineva și-a botezat copilul așa deoarece s-au simțit inspirați de rol. Indiferent cât au fost de diferite, mi-au adus o bucurie.

Sursă foto: Facebook, PR