Mesajul Regelui Charles, după decesul Reginei Elisabeta: "Un moment de tristețe nemărginită"

 Dana Enache
.

Prințul Charles a devenit Rege, după decesul Reginei Elisabeta. Iată ce mesaj emoționant a trimis fiul Suveranei, la scurt timp după tristul anunț, care a îndoliat lumea întreagă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS AICI!

Charles, fiul Elisabetei a II-a, este noul Rege al Marii Britanii, după decesul mamei sale. Regele Charles și Regina Consoartă, Camilla, vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce la Londra mâine, scrie CNN.

Charles, prinţ de Wales, a devenit regele Marii Britanii după ce mama sa, regina Elisabeta a II-a ,,a murit în pace' la reşedinţa sa de la Balmoral, joi, în cursul după-amiezii, conform unui anunţ al Palatului Buckingham, potrivit The Guardian.

În vârstă de 73 de ani, Charles a avut o viață tumultoasă marcată de controversele provocate de divorțul său extrem de mediatizat de Diana, supranumită „Prințesa Inimilor', la care a ajuns deoarece a refuzat să pună capăt relației cu Camilla Parker Bowles.

Mesajul Regelui Charles, după decesul Reginei Elisabeta

„Decesul iubitei mele Mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de tristețe nemărginită pentru mine și pentru toți membrii familiei.

Deplângem profund dispariția unui Suveran atât de prețuit și a unei Mame îndrăgite. Știu că pierderea ei va fi resimțită în toată țara, în rândul Teritoriilor și Commonwealth-ului, dar și de o mulțime de oameni din lumea întreagă.

În această perioadă de doliu și schimbare, familia mea și cu mine vom fi consolați și încurajați de respectul și afecțiunea care i-au fost purtate Reginei.

Joi, 8 septembrie 2022″

sursa: @RoyalFamily/Twitter

Citește și:Prima decizie majoră luată de Prințul Charles în calitate de Rege, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Regina Elisabeta de-a lungul timpului.Multe au fost ținute secret Cine ii va lua locul Reginei Elisabeta a II-a la conducerea Marii Britanii dupa decesul acesteia

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun:'Eram puțin îngrijorată'

Citește și:Primele imagini cu regina Elisabeta a II-a după ce s-a vehiculat că este grav bolnavă

Prima decizie majoră luată de Prințul Charles după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Se pare că prima schimbare pe care o va face Charles în calitate de Rege al Marii Britanii are legătură cu locul în care se va muta alături de Camilla, viitoarea regină consoartă, potrivit antena3.ro.

După ce va fi încoronat rege al Marii Britanii, Prințul Charles se va muta la Palatul Buckingham, potrivit Daily Mail. În ultimii ani s-a speculat că reședința regală nu va mai fi locuită după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton