Dan Negru, după ce Cleopatra Stratan s-a măritat cu Edward Sanda: "A trecut la alt desert"

 Dumba Gabriela
.

Dan Negru a postat un mesaj emoționant după ce Cleopatra Stratan s-a măritat cu Edward Sanda, mesaj în asentimentul tuturor celor care încă o mai credeau pe mireasa o fetiță cu codițe, în căutarea lui Ghiță. Dan Negru a postat și o imagine în care apare cu Cleopatra, când aceasta era mică și invitată într-una dintre emisiunile pe care le prezenta el la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit pe 14 august și, pentru multă lume, mireasa rămăsese fetița care trăgea după ea un geamantan roșu și îl căuta pe Ghiță. De aceea, vestea că s-a căsătorit a venit ca o surpriză pentru mulți dintre cei care îi ascultau muzica acum câțiva ani. Cleopatra are 18 ani acum și a simțit că este momentul să devină doamna Sanda.

646×404646×404

Dan Negru a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram după aflarea veștii că cei doi s-au căsătorit.

„E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul. Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă. Să-i fie bine!', a scris Dan Negru.

Pentru ziua nunții ei, Cleopatra Stratan a purtat o rochie albă tip furou, din mătase, cu spatele gol și cu bretele subțiri, în timp ce Edward Sanda a ales un costum elegant, cu o cămașă albă, dar și papion. Cel care a condus-o la altar pe Cleopatra a fost tatăl ei, Pavel Stratan.

Verighetele, care au fost realizate din aur alb, au atras atenția fanilor pentru că au un detaliu cu adevărat special, mai exact pe interior sunt gravate numele lor.

În ceea ce privește dansul mirilor, cei doi artiști au ales piesa „You Are The Reason' a lui Calum Scott.

Citește și: Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată:'Mi s-a spus că va păstra copilul indiferent ce se va întâmpla'

Citește și: Cum se comportă Cătălin Moroșanu în rol de tată și cum se înțelege cu Natalis:„Sunt mai autoritar’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor:„Am eliminat toți…’

Mesajul Cleopatrei Stratan după nuntă

După nuntă, Cleopatra Stratan le-a transmis urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare un mesaj prin care le povestește primele impresii despre petrecere.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all, a povestit Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cu câteva zile înainte de a deveni soț și soție, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie specială, intitulată „Cel puțin o veșnicie.'

„Am lansat piesa vieții noastre! La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt', a scris Edward Sanda pe contul lui de Instagram.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august!', a declarat și Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună din februarie 2020. În luna octombrie a anului trecut, artista a împlinit 18 ani și tot atunci a anunțat că s-a logodit cu partenerul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton