Mesajul emoționant trimis de Diana Dumitrescu pentru Andreea Bălan, după despărțirea de soțul ei

.

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, însă nu oficial. Cei doi nu au semnat actele, însă lucrurile s-au lămurit între ei. Cântăreața și actorul au decis că nu mai pot forma un cuplu și că mariajul lor s-a încheiat.


Citește și: Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!

Andreea Bălan a postat pe Instagram o fotografie cu ea alături de descrierea „Let it hurt, let it bleed, let it heal and let it go. #quotes #life’.
„Lasă să doară, Lasă să sângereze, Lasă să se vindece şi Dă-i drumul!', a scris vedeta pe rețeaua socială.

Într-un comentariu, Diana Dumitrescu i-a transmis că totul va fi bine. „O să fie bine!!!!!’, i-a transmis aceasta Andreei Bălan.


Actorul George Burcea, soțul cântăreței Andreea Bălan, este cercetat penal, după ce a fost prins de polițiști drogat la volan, au declarat, pentru VIVA!, surse judiciare.

Citește și: George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan. Ce spun părinții artistei despre divorțul fiicei lor: ‘Ne-a interzis…’

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, într-un comunicat de presă, că pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.


‘Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină, a informat IPJ Ilfov.

Citește și: Tatăl lui George Burcea sare în apărarea Andreei Bălan: „El parcă a luat-o razna, ea a fost foarte înțelegătoare și permisivă'

Surse judiciare au precizat, pentru VIVA!, că bărbatul prins drogat la volan este actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan. Reprezentanții IPJ Ilfov au mai spus că în acest caz se fac cercetări ‘în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.


Citește și: Andreea Bălan confirmă despărțirea de George Burcea, după ce a fost acuzată că este o înscenare