Mesajul care a făcut-o pe Elena Marin de la Survivor să izbucnească în lacrimi: "Viitoarea mea soție..."

.

De Ziua Îndrăgostiților, Elena Marin de la Survivor a primit una dintre cele mai frumoase surprize din viața ei. Mesajul primit de la logodnicul ei a făcut-o pe Elena să izbucnească în lacrimi, iar tânărul a pus, astfel, punct speculațiilor legate de relația lor și a numit-o „viitoarea mea soție”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii au câștigat meciul de imunitate din această săptămână și primesc ca premiu mesaje scrise din partea persoanelor iubite. Elena Marin a primit un mesaj emoționant din partea logodnicului său, care spulberă orice urmă de îndoială pe care o avea Faimoasa legată de viitorul relației lor.


Andrei i-a transmis că o susține necondiționat și că o așteaptă acasă.

„Viitoarea
mea soție, sunt trup și suflet lângă tine, tesustin și te admir. Nu am
niciun dubiu că vei lupta până la capăt pentru că știu cât ești de
puternică. Nu există limite, iubirea mea, cu un suflet curat cum ai tu
poți depăși orice.


Nu ești singură, sunt mereu cu ține, așezat pe degetul tău. Eu și magic te așteptăm acasă. Mi-e dor de tine, femeia mea. Te iubesc enorm și îți trimit forță. Trebuie neapărat să te rog ceva, uită-te la cameră și zâmbește, ești cea mai frumoasă’, i-a transmis logodnicul Elenei Marin, potrivit wowbiz.ro. 

Citește și:

Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor: „Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?'

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin: „Ești o persoană de cea mai joasă speță!'


Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

Andrei a apărat-o tot timpul pe Elena, când a fost atacată de Zanni

Relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, Andrei, a fost subiect de discuție pentru Zanni, acesta din urmă ironizând dragostea lor. După ce Elena Marin a fost atacată și jignită în repetate rânduri de către Zanni, logodnicul dansatoarei a reacționat dur la adresa cântărețului.


Andrei spune că are încredere în femeia care îi va deveni soție, iar bârfele Faimoșilor nu îl afectează.

„În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferință ei.

Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată’, spunea Andrei, logodnicul Elenei Marin.


„Zanni minte!'

Andrei, logodnicul Elenei Marin, spune că a fost extrem de dureros să o vadă plângând pe femeia pe care o iubește, singură, în jungla din Republica Dominicană. Totodată, tânărul spune că Zanni minte.


„Nu știam cine e Zanni înainte de Survivor sau cu ce se ocupă, dar comportamentul lui nu îmi inspiră încredere. Spre norocul Elenei, Survivor este un show atât de intens încât da toate măștile jos.

Iar lumea a început să vădă, deja, adevărată față a unor concurenți. Declarațiile mele, declarațiile Elenei din cadrul emisiunii, dar și răspunsul lui Cosmin sunt dovadă clară că Zanni minte’, a mai spus Andrei.