Mesajele dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o la hotel. I-a cerut să-i cumpere un set de lenjerie intimă sexy

.

Marian Tătic, bărbatul acuzat de Laurette că a bătut-o la hotel, după ce au făcut sex, a dat publicității mesajele dintre ei prin care stabileau condițiile întâlnirii. Din mesaje reiese că Laurette a fost cea care a ales hotelul, dar și lenjeria intimă pe care să o poarte la întâlnire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette a anunțat, zilele trecute, că va publica mesajele trimise între ea și Marian Tătic, dar după ce acestea vor fi depuse la dosar. Marian Tătic i-a luat-o înainte și a făcut publică o parte din discuția dintre el și Laurette, din care reies condițiile sub care a avut loc întâlnirea lor de pe 9 martie.


Din mesajele publicate de Cancan.ro, se înțelege că Laurette a fost de acord cu întâlnirea amoroasă, ba chiar a și ales o lenjerie intimă de culoare roșie pe care să o poarte la hotel. În plus, Laurette a fost cea care a rezervat camera la un hotel cunoscut de ea. De altfel, Laurette a recunoscut încă de la început că ea a ales hotelul, tocmai datorită fapului că îl cunoștea pe patron. Mai mult chiar, a spus că a filmat acolo un videoclip și că a făcut mai multe ședințe foto.


Iată mesajele dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o:

Marian Tătic (M.T.): OK, ne vedem acolo la 20:30.
Laurette Atindehou (L.A.): OK. D, mărimea 38. Red roșu.

M.T.: OK, am reținut, îți trimit poze înainte să iau ceva. Care să îți placă ție, în primul rând. Ai ajuns cu bine acasă, sper. O seară plăcută și frumoasă îți doresc și mă bucur că, în sfârșit, am reușit să ne vedem. Te pup, seară frumoasă și îți scriu mâine.

L.A.: Am ajuns. Sunt acasă, merci! Ești un drăguț.
M.T.: OK, te pup și o seară minunată îți doresc.


Ce mărime dorești?’ / 38 port eu. La orice!’

După aproximativ 30 de minute, Laurette revine cu mai multe mesaje pe
Whatsapp, după ce, în prealabil, trimisese și o fotografie cu body-ul
pe care și-l dorea.

L.A.: Ăsta îl au.
M.T.: Ce mărime dorești?
L.A.: 38 port eu. La orice. M.
M.T.: Au M. Dorești să îți iau așa?
L.A.: Da.

Între timp, Marian Tătic i-a trimis și o poză cu respectivul body, de care Laurette s-a arătat încântată.
L.A.: Super!


Laurette a ales hotelul: Rămâne să îți dau adresa!’

La 18:oo, cu doar câteva zeci de minute înainte de întâlnire,
Laurette intră, din nou, în discuție cu Marian Tătic. Tot pe Whatsapp.

L.A.: Bună! Te deranjează să ne întâlnim să vorbim într-o locație pe care o știu eu, să nu avem probleme.
M.T.: Bună! Nu, din partea mea nu-i problemă. Doar să fie OK, în sensul să putem vorbi liniștiți. Și aici unde stau apartamentul este foarte OK, dar cum dorești, pe mine nu mă deranjează. Să îmi spui doar adresa și la ce oră să ne vedem.
L.A.: Da, îți spun cum termin acolo.


M.T.: OK, mă anunți pe la 21:00 și îmi spui cum dorești să facem.

L.A.: Păi rămâne să îți dau adresa. Imediat cum termin acolo. O să termin mai repede.
M.T.: OK, perfect, aștept să îmi scrii.
L.A.: Oki.
La două ore distanță, Laurette revine cu adresa. Marian Tătic îi transmite că arde de nerăbdare să o reîntâlnească. Laurette îi transmite adresa și numele hotelului.

M.T.: OK. Acum plec și eu.

Citeste si: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…


Citește și: Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații:’Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie’

Citește și: Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o:’Încă sunt în stare de șoc!’

De la ce ar fi pornit scandalul. Versiunea lui Marian Tătic

S-au scris foarte multe neadevăruri. Noi vorbisem cu o seară înainte la restaurant. Mi-a spus că îi plac surprizele și că trebuie să-i cumpăr ceva de la (brand de lenjerie intimă de lux), s-a și exprimat de unde. A doua zi m-am dus acolo, i-am cumpărat ce a vrut ea.


Între timp, s-a răzgândit, a vrut ceva mult mai scump, de vreo 600 de lei. Mai exact un body, de culoare roșie. Totul se poate proba, pot merge acolo și să solicit bonul. Am tot, poze pe telefon, cu mărimea, tot ce mi-a scris ea.

Apoi, pe seară urma să ne vedem undeva. Eu am invitat-o undeva, dar ea a ales hotelul respectiv, pe care eu nu-l știam. M-a chemat acolo. Cum am ajuns, a trimis pe cineva, m-a luat de jos, a închis ușa jos la hotel, apoi și la cameră.

Cineva ne-a adus două pahare, că am luat și o sticlă de vin. Ea stătea pe pat, vorbea la telefon, că mi-a spus că are o relație cu un fotbalist de la Dinamo.


Ea era pe pat, i-am arătat body-ul, s-a schimbat. Eu plătesc proba cu detectorul de minciuni și dacă eu nu am făcut sex cu acordul ei, dau în scris, mă duc 200 de ani la pușcărie.’, a mai declarat Marian Tătic, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.


Laurette: „Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit'

Atât Marian Tătic, cât și Laurette Attindehou, au înaintat deja câte o plângere la Poliție după incidentul din 9 martie, fiecare parte susținând că dreptatea îi aparține.
Laurette dezminte că s-a întâlnit cu Marian Tătic pentru a întreține relații intime contra cost. Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou', a mărturisit Laurette, după audierile de la Poliție de ieri.

Potrivit Click!, săptămâna viitoare, patronul hotelului Palace îi va face și el o plângere lui Marian Tătic, care nu a achitat pagubele de la hotel din seara cu pricina, care se ridică la valoarea de 1000 ron.